Κοινωνία Παιδεία

Καταγγελία ΟΙΕΛΕ: Τα Αρσάκεια υποχρεώνουν καθηγητές να υπογράψουν ότι είναι «ψευδολογίες» οι μαρτυρίες κατά Λιγνάδη

——-

Σε μια σοβαρή καταγγελία προχωράει η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδας κάνοντας λόγο για κινήσεις που αποσκοπούν στην φίμωση και στον πειθαναγκασμό συναδέλφων των Αρσακείων Σχολείων.

Η ομοσπονδία αναφέρει σε ανακοίνωσή της ότι στα Αρσάκεια η ομάδα «αυθορμήτως ενεργούντων», προσκείμενων στην ηγεσία της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρίας εκπαιδευτικών, ζητά από τους εκπαιδευτικούς «δημοκρατικά» να υπογράψουν κείμενο που χαρακτηρίζει ως «ψευδολογίες» τις συγκλονιστικές μαρτυρίες κακοποίησης θυμάτων της «δράσης» Λιγνάδη.

«Ο πανικός που διακατέχει κάποιους και ο τρόμος μπροστά στο τσουνάμι των αποκαλύψεων που έρχεται αποδεικνύεται από το γεγονός ότι το κείμενο διακινήθηκε μέσα στη νύχτα! Τι φοβούνται άραγε τόσο πολύ;» διερωτάται η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδας.

 Ειδικότερα, αναφέρει στην ανακοίνωση της: 

Σε μια απαράδεκτη κίνηση φίμωσης και πειθαναγκασμού των συναδέλφων των Αρσακείων Σχολείων προχώρησε ομάδα «αυθορμήτως ενεργούντων», προσκείμενων στην ηγεσία της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρίας εκπαιδευτικών.

Εξοργισμένοι συνάδελφοι μας απέστειλαν το κατάπτυστο κείμενο που καλούνται «δημοκρατικά» να υπογράψουν (όλοι γνωρίζουμε τι περιμένει τους αντιφρονούντες…). Στο κείμενο αυτό με τον παραπλανητικό τίτλο «Δεν φοβόμαστε» χαρακτηρίζονται ως «ψευδολογίες» οι συγκλονιστικές μαρτυρίες κακοποίησης θυμάτων της «δράσης» Λιγνάδη στα Αρσάκεια Σχολεία.

Ο πανικός που διακατέχει κάποιους και ο τρόμος μπροστά στο τσουνάμι των αποκαλύψεων που έρχεται αποδεικνύεται από το γεγονός ότι το κείμενο διακινήθηκε μέσα στη νύχτα! Τι φοβούνται άραγε τόσο πολύ;

 tvxs.gr

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας