Βέροια: Διαγραμμίσεις και σημάνσεις  - Δρόμος για το Σέλι και γέφυρα του  Αλιάκμονα

------

Το ότι είναι σημαντικές οι διαγραμμίσεις στους δρόμους, ιδίως τώρα το χειμώνα, δεν χρειάζεται εμείς να το τονίσουμε, είναι αυτονόητο.

Σίγουρα οι διαγραμμίσεις που έγιναν στο δρόμο Βέροιας  - Σελίου και μάλιστα με κίτρινο  χρώμα βοηθούν  σημαντικά στην πρόληψη ατυχημάτων, ιδίως σε περιπτώσεις  όπου υπάρχει πυκνή ομίχλη.

Και πέρα από τις διαγραμμίσεις τα προηγούμενα χρόνια τοποθετήθηκαν  σε αρκετά σημεία του δρόμου κάγκελα  προστασίας, με αποτέλεσμα να γίνει ασφαλέστερος. Θέλουμε όμως να τονίσουμε ότι υπάρχουν και άλλα σημεία με μεγάλο βαθμό επικινδυνότητας  στα οποία θα πρέπει να προστεθούν κάγκελα.

Ας μην ξεχνάμε στο δρόμο για το Σέλι μέχρι να φτάσεις μετράς περισσότερα εκκλησάκια παρά χιλιόμετρα!

Στο δρόμο τώρα για τη Βεργίνα  έχουν γίνει διαγραμμίσεις. Στη γέφυρα του Αλιάκμονα είναι ελλιπείς.Πέρα όμως από τις διαγραμμίσεις, οι σημάνσεις με το χαρακτηριστικό κίτρινο χρώμα που υπήρχαν στις άκρες του οδοστρώματος, αλλά και στα κολονάκια της γέφυρας έχουν ξεβάψει και μόνο σαν υποψία φαίνονται ότι ήταν βαμμένα.

Η γέφυρα είναι αρκετά στενή και χρειάζεται προσοχή από τους  οδηγούς ιδιαίτερα όταν διασταυρώνονται τα αυτοκίνητα και προφανώς τη νύχτα ή με άσχημο καιρό υπάρχει μεγάλος κίνδυνος ατυχήματος.

far

Φωτογραφίες: faretra.info

Συντάκτης

Faretra.info
Faretra.info 35254 posts

Σύνταξη, επεξεργασία ύλης & ανάρτηση ειδήσεων

0 Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

Ειδήσεις με Διάρκεια