Life Βέροια Εκδηλώσεις

Η Βέροια και ο ανθισμένος κάμπος της στο National Geographic

——–

Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση ο Δήμος Βέροιας και η Αντιδημαρχία Τουρισμού δέχθηκε το email της εταιρίας παραγωγής της εκπομπής “Europe From Above” ως ανταπόκριση στη βοήθεια που παρείχαμε προς το διεθνές τηλεοπτικό δίκτυο “National Geographic” κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων προβολής του «Ανθισμένου Κάμπου της Βέροιας». Σε αυτό υπογραμμίστηκε η σημασία της συνεισφορά μας στην ολοκλήρωση του αφιερώματος για το μοναδικό φαινόμενο των Ανθισμένων Ροδακινιών. Παράλληλα, στην ηλεκτρονική επικοινωνία έγινε γνωστή η ημερομηνία προβολής του επεισοδίου που θα μεταδοθεί στο National Geographic στην Ελλάδα την Δευτέρα 15η Φεβρουαρίου  στις 21:00.

Σημειώνεται πως η εταιρία παραγωγής ήρθε σε επαφή με το τμήμα Τουρισμού του Δήμου Βέροιας στις αρχές Μαρτίου του 2020. Ύστερα από σειρά συνομιλιών προτάθηκε στους συντελεστές της εκπομπής η άντληση πληροφοριών από φορείς της Βέροιας, τον Τουριστικό Όμιλο Βέροιας (ΤΟΒ) και αγροτικούς συνεταιρισμούς ενώ συνέβαλλε στη διεκπεραίωση γραφειοκρατικών διαδικασιών με στόχο την ταχεία ολοκλήρωση των γυρισμάτων.

Σε δηλώσεις του για την ολοκληρωμένη προσπάθεια και τη συνεργασία που επετεύχθη ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Βασίλης Λυκοστράτης αναφέρει: «Είμαστε πολύ υπερήφανοι και χαρούμενοι που η Βέροια γίνεται γνωστή παγκοσμίως μέσω της συγκεκριμένης εκπομπής και στεκόμαστε εμπράκτως δίπλα σε κάθε προσπάθεια και πρωτοβουλία ανάδειξης του πλούτου της Βέροιας».

Η προβολή του ντοκιμαντέρ “Europe From Above” από το “National Geographic” με κεντρικό θέμα τον «Ανθισμένο Κάμπο της Βέροιας» αποτελεί εξαιρετική στιγμή για την πόλη, κατατάσσοντάς την στους προορισμούς με αξιοθέατα παγκοσμίου φήμης στο ευρύ πλαίσιο αναγνωρισιμότητας σε διεθνές επίπεδο.

banner-article

Ροη ειδήσεων