Κοινωνία

Πέτρος Φιλιππίδης: Με τηλεδικαστήρια δεν αποκαλύπτεται η αλήθεια

———-

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης Πέτρος Φιλιππίδης με ανακοίνωσή του, μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου του Θέμη Σοφού, καλεί τα ΜΜΕ να απέχουν από οποιαδήποτε άμεση ή έμμεση αναφορά του ονόματος του, της εικόνας του και της φωνής του σε σχέση με περιστατικά που είναι δεκτικά προσβολής της προσωπικότητας του και επαγγελματικής διαδρομής του, πριν αυτά καταγγελθούν σε αρμόδιες αρχές, ώστε να του δοθεί νόμιμα το δικαίωμα να απαντήσει σε αυτές.

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρει μέσω των πληρεξούσιων δικηγόρων του να μην εμπλέκεται το όνομά του σε περιστατικά που, όπως τονίζει, ο ίδιος αγνοεί. Αρνούμενος να κατακρεουργηθεί σε τηλεοπτικά παράθυρα, όπου ο κάθε ομιλών θα εκφέρει μια άποψη χωρίς να είναι σε θέση να διασταυρώσει προηγουμένως την όποια αναφορά σε αρμόδια αρχή, με αποτέλεσμα τη σπίλωση του ονόματός του και της προσωπικότητάς του.

Κλείνοντας σημειώνει ότι, «Ας μην καταδικάσουμε συλλήβδην όλο το θέατρο. Παρακαλώ θερμώς να σεβαστείτε τη σύζυγό μου και το παιδί μας, καθώς με τηλεδικαστήρια δεν αποκαλύπτεται η αλήθεια, αλλά προοικονομείται υπαιτιότητα χωρίς νόμιμο έρεισμα. Για όποιον δεν σεβαστεί αυτήν την ειλικρινή και αυθόρμητη τοποθέτησή μου, επιφυλάσσομαι ρητώς παντός εν γένει νομίμου δικαιώματός μου».

banner-article

Ροη ειδήσεων