Βέροια

Η βασιλόπιτα 2021 της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Βέροιας

———–

Στις 21:00 της Κυριακής 17 Ιανουαρίου η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Βέροιας έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτά της.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν τα μέλη της ΕΠΠΒ, Παλαιοί Πρόσκοποι από την Βέροια, την Θεσσαλονίκη, τον Βόλο, την Αθήνα και την Πάτρα, όπως και οι αρχηγοί και στελέχη των τριών Προσκοπικών Συστημάτων της Βέροιας.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Παλαιών Προσκόπων Ελλάδας κ. Τριαντάφυλλος Μεταξάς και μηνύματα έστειλαν μέλη που δεν μπορούσαν να είναι παρόντες.

Τυχερή της χρονιάς 2021 αναδείχτηκε η κ. Χριστίνα Αντωνίου μέλος της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης του 3ου Συστήματος Προσκόπων Βέροιας.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προσευχή για το νέο έτος, και καλωσόρισμα του αρχηγού της Ένωσης, έγιναν χαιρετισμοί, ακούστηκε η κραυγή της συνάντησης, Προσκοπικά τραγούδια, Λυκοπουλίστικη ιστοριούλα, έγινε ενημέρωση για τα οικονομικά τις δραστηριότητες που σχεδιάζονται και ακολούθησε η κοπή της Βασιλόπιτας και ρίψη πυροτεχνημάτων. Η συνάντηση έληξε με δεξίωση, ανανέωση του ραντεβού για τις 28 Ιανουαρίου 2021 και την ευχή το 2021 να είναι ένα όμορφο μονοπάτι, με θέα από ψηλά, στολισμένο με τραγούδια και συντροφικότητα, να γιατρέψει πληγές και ο Αι Βασίλης να συνεχίσει να έρχεται για όλα τα παιδιά του κόσμου.

Και βέβαια όλα τα παραπάνω έγιναν με την βοήθεια της τεχνολογίας και του διαδικτύου. Η ενημέρωση, οι ειδοποιήσεις για την εκδήλωση, με emails, viber και facebook. Oι δηλώσεις συμμετοχής με φόρμες Google, η ίδια η συνάντηση μέσω της πλατφόρμας webex, το κόψιμο της Βασιλόπιτας και η ανάδειξη του τυχερού με λογισμικό του εργαστηρίου Γνώσης και Αβεβαιότητας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Στην τυχερή της χρονιάς κ. Αντωνίου εστάλησαν με email το (συλλεκτικό) εικονικό φλουρί της ΕΠΠΒ, αναμνηστικό δίπλωμα, και φωτογραφία του αποτελέσματος της αναζήτησης του τυχερού κομματιού της Βασιλόπιτας.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας