Βέροια Κοινωνία

Επιτυχής η επέμβαση  ανοιχτής καρδιάς για τον μικρό Ιορδάνη – Ευχαριστεί από… καρδιάς όλους

Δημοσιεύσαμε πριν τρεις μέρες έκκληση για αιμοδοσία. Ο μικρός Νεκτάριος Ιορδάνης επρόκειτο να υποβληθεί σε επέμβαση ανοιχτής καρδιάς. Η ανταπόκριση και των αναγνωστών μας  ήταν πολύ μεγάλη,  ένα σημαντικό σημάδι ότι η κοινωνία μας  -στη φοβερή κατάσταση που γενικά βιώνουμε-  δεν έχασε τα αντανακλαστικά  της ανθρωπιάς.

Διαβάζουμε από  την Ομάδα: «Εθελοντές Δότες  Μυελού των Οστών Ημαθίας» ότι:

Ο Νεκτάριος Ιορδάνης χειρουργήθηκε χθες το πρωί! Όλα πήγαν καλά και ο μικρούλης αποσυνδέθηκε από όλα τα μηχανήματα υποστήριξης προσπαθώντας να αναρρώσει Η ΑΓΑΠΗ όλων μας και προσευχές μας έπιασαν τόπο και η οικογένεια του συγκινημένη μας ευχαριστεί μέσα από την καρδούλα του Νεκτάριου Ιορδάνη!

Οι φιάλες αίματος που συγκεντρώθηκαν ήταν πολύ περισσότερες και η οικογένεια τις κατέθεσε στους αρμόδιους του Νοσοκομείου για να διατεθούν και σε άλλα παιδάκια που χρειάζονται αυτή την στιγμή αίμα.”

Μια πολύ ευχάριστη είδηση μέσα από τις πολλές δυσάρεστες που καθημερινά ακούμε.

ΥΓ. Να τονίσουμε ότι κατά κύριο λόγο η επιτυχία της μεγάλης ανταπόκρισης του κόσμου, οφείλεται στην Ομάδα: «Εθελοντές Δότες  Μυελού των Οστών Ημαθίας», που πρώτη κίνησε το τόσο σοβαρό αυτό θέμα.

 

banner-article

Ροη ειδήσεων