Βέροια

Βέροια: Η ΜΑμΑ πιστοποιημένος φορέας παροχής υπηρεσιών πρωτοβάθμιας κοινωνικής φροντίδας

ΕΙΔΙΚΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΥΤΙΣΜΟ ΩΣ ΦΟΡΕΑΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.

Η Μέριμνα Ατόμων με Αυτισμό (Μ.Α.μ.Α) με έδρα τη Βέροια Ημαθίας, με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνει ότι μετά από την αξιολόγηση των δράσεων και του έργου που πραγματοποίησε και  συνεχίζει να πραγματοποιεί, από το 2015 μέχρι και σήμερα, φέρει την ειδική πιστοποίηση ως φορέας παροχής υπηρεσιών πρωτοβάθμιας κοινωνικής φροντίδας  κατόπιν θετικής γνωμοδότησης του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και της απόφασης υπ’αριθμόν :Δ14/41209/451 του Υπουργείου Εργασίας.

Η ειδική πιστοποίηση είναι πολύ σημαντική για τα επόμενα βήματα  και δράσεις του συλλόγου μας ,αλλά κυρίως για τα όνειρά μας ,των δικών μας ως γονείς και των παιδιών μας ,καθώς μας δίνει δύναμη να συνεχίζουμε να πραγματοποιούμε ακόμα περισσότερα. Αποτελεί μία αναγνώριση του κόπου και των προσπαθειών  μας από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής μας. Τα παιδιά μας και οι οικογένειές τους, σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την συνεχή στήριξή σας.

Με εκτίμηση το ΔΣ

Του συλλόγου μας

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας