Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη μέχρι και την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης

Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων:

Τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου το βράδυ θα ιερουργήσει στην Ιερά Αγρυπνία στο πανηγυρίζον Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Γερασίμου του εν Κεφαλληνία στο άβατο της Ιεράς Μονής Παναγίας Δοβρά Βεροίας.

Την Τρίτη 20 Οκτωβρίου το πρωί θα τελέσει Δοξολογία για τον προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας Άγιο Αρτέμιο στον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων Βεροίας.

Την Τρίτη 20 Οκτωβρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Παράκληση του Αγίου Λουκά του ιατρού αρχιεπ. Συμφερουπόλεως (στον υπό κατασκευή ναό του) στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας.

Την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου στις 7:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Βεροίας θα ομιλήσει στο πλαίσιο της Σχολής Γονέων της Ιεράς μας Μητροπόλεως με θέμα: «Ελευθερία και θεία Χάρις».

Την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό των Αγίων Νεομαρτύρων Αθανασίου και Ιωάννου των Κουλακιωτών στη Χαλάστρα και θα τελέσει Δοξολογία για τα Ελευθέρια της πόλεως.

Την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου στις 11:00 π.μ. θα ομιλήσει στη Σύναξη Ιερέων στον Ιερό Ναό του Οσίου Αντωνίου, Πολιούχου Βεροίας.

Το Σάββατο 24 Οκτωβρίου στις 7:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ναούσης θα ομιλήσει στο πλαίσιο της σειράς ομιλιών «Επισκοπικός Λόγος» με θέμα: «Μακάριοι οἱ καθαροί τῇ καρδίᾳ».

Την Κυριακή 25 Οκτωβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Ξεχασμένης.

Την Κυριακή 25 Οκτωβρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Τρικάλων Ημαθίας.

Τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Ναούσης.

Την Τρίτη 27 Οκτωβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στον Σχοινά επί τη εορτή του Αγίου Νέστορος.

Την Τρίτη 27 Οκτωβρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Παράκληση του Αγίου Λουκά του ιατρού αρχιεπ. Συμφερουπόλεως (στον υπό κατασκευή ναό του) στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας.

Την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό του Αγίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας και θα τελέσει Δοξολογία.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΙΜΒΝΚ

Συντάκτης

Faretra.info
Faretra.info 36754 posts

Σύνταξη, επεξεργασία ύλης & ανάρτηση ειδήσεων

0 Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

Ειδήσεις με Διάρκεια