"Τα Παιδιά Της Άνοιξης": Ανέγερση νέου ΚΔΗΦ στη Βέροια… είναι στο χέρι σου!

Ο Φιλανθρωπικός Μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Νομού Ημαθίας, μετά την ίδρυση και την άρτια λειτουργία του Μικτού Κέντρου Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας Απασχόλησης και Κατάρτισης ΑμεΑ «Τα Παιδιά Της Άνοιξης» που εδρεύει στην Αλεξάνδρεια, ζητάει την στήριξη σας για τη δημιουργία ενός δεύτερου Κ.Δ.Η.Φ και στην Βέροια καθώς ο χώρος δεν επαρκεί πια για να εξυπηρετήσει ακόμη 50 ενήλικων ΑμεΑ τα οποία παραμένουν σπίτι σε καθημερινή βάση χωρίς να δραστηριοποιούνται για να προάγουν το επίπεδο της ζωής τους. Στην προκειμένη περίπτωση, στο ήδη υπάρχον ΚΔΗΦ, υπάρχει υπερπληθυσμός, όπου δυσχεραίνει την ομαλή λειτουργία του ΚΔΗΦ.

Είναι επιτακτική ανάγκη η δημιουργία ενός ακόμη ΚΔΗΦ ΑμεΑ, το οποίο θα λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο που λειτουργεί το ΚΔΗΦ στην Αλεξάνδρεια, παρέχοντας στους ωφελούμενους υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Το δεύτερο ΚΔΗΦ θα δημιουργηθεί για να ξεφύγουν οι ωφελούμενοι από την ρουτίνα του σπιτιού τους και να βρεθούν σε ένα περιβάλλον ειδικής αγωγής και θεραπείας. Αυτή η κατάσταση είναι απαραίτητη για τη εύρυθμη λειτουργία και διαβίωση τόσο των ΑμεΑ, όσο και των οικογενειών τους.

Ξεκινήσαμε μία εκστρατεία και σας θέλουμε αρωγούς και έμπρακτους συμπαραστάτες για την συγκέντρωση του εν λόγο ποσού (600.000 ευρώ) για την ανέγερση και τον εξοπλισμό του Κέντρου. Όλοι μαζί μπορούμε να υπερπηδήσουμε τις αντιξοότητες και να αποδείξουμε το κοινωνικό μας πρόσωπο σε ανθρώπους που θα μπορούσαν να είναι ο αδερφός μας και ο φίλος μας.

Σας παραθέτουμε συνημμένα τις πληροφορίες για το ήδη υπάρχον Κέντρο Διημέρευσης που λειτουργούμε στον Νομό για να αξιολογήσετε την τεράστια προσπάθεια που καταβάλλουμε, και τους λογαριασμούς μας στους οποίους μπορείτε να κάνετε οποιαδήποτε δωρεά.

Ακόμα και η ελάχιστη δωρεά μετράει.

Παραμένουμε στην διάθεση σας για ό,τι περαιτέρω πληροφορία χρειαστείτε.

…είναι στο χέρι σου!

Στρατολογώντας και τη μόδα, δημιουργήσαμε το βραχιόλι ‘’Τα Παιδιά Της Άνοιξης’’ εκ του οποίου τα έσοδα θα διατεθούν εξολοκλήρου για την εκστρατεία μας. Θα το βρείτε στο Κέντρο μας αλλά και προσεχώς σε συνεργαζόμενα καταστήματα στην τιμή των 2 ευρώ. Ευελπιστούμε να στηρίξετε και αυτή την προσπάθεια μας και να προμηθευτείτε το βραχιόλι που διατίθεται σε διάφορα χρώματα για μικρούς και μεγάλους.

Περιμένουμε να βάλετε και εσείς “το χέρι σας” στη φωτογραφική μας συλλογή-στείλτε μας φωτογραφία με τον βραχιόλι σας με hashtag #tapaidiatisanoiksis

Κουμπαράδες σπιτάκια

Ο κουμπαράς ‘’Τα Παιδιά Της Άνοιξης’’ είναι μια έμπρακτος τρόπος καθημερινής στήριξης σε αρκετά σημεία του Νομού Ημαθίας τα οποία συνεχώς θα αυξάνονται. Οι χρηματοδοτικές δωρεές που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν αποκλειστικά για την ανέγερση του Κέντρου μας στη Βέροια. Αναζητήστε το πράσινο σπιτάκι μας στα καταστήματα:

– Super market smart price Μακροχωρίου

– Super market Γαλαξίας Βέροια

– Espresso Home Αλεξάνδρεια

– Αρτοζαχαροπλαστείο DIMEL Αλεξάνδρεια

Μικτό Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας Απασχόλησης & Κατάρτισης (ΑμεΑ) ‘Τα Παιδιά της Άνοιξης’

Διεύθυνση: Ελευθερίου Βενιζέλου 7, Αλεξάνδρεια
Τηλ – Fax: 23330 27212

Email: spring.children@yahoo.gr, info@tapaidiatisanoixis.gr

_______________________________

Σημείωση Φαρέτρας: Ρεπορτάζ της Φαρέτρας για τα "Παιδιά της Άνοιξης" μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ ("Τα Παιδιά της Άνοιξης". Μια κοινωνική δομή ΑμΕΑ της Ημαθίας, μια μεγάλη οικογένεια, που κέρδισε το γενικό θαυμασμό και την καταξίωση")

Συντάκτης

Faretra.info
Faretra.info 34489 posts

Σύνταξη, επεξεργασία ύλης & ανάρτηση ειδήσεων

0 Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

Ειδήσεις με Διάρκεια