Ένωση Παλαιών Προσκόπων Βέροιας: Οργάνωση ομάδων εθελοντών για την περιοχή Φαρσάλων

Λασπωμένα μαντήλια

Συμπολίτες, η περιοχή της Θεσσαλίας πνίγηκε από τα έντονα καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ημερών. Ορμητικά νερά και τόνοι λάσπης κατέκλισαν σπίτια, επιχειρήσεις και περιοχές ολόκληρες. Εκατοντάδες συνάνθρωποί μας βρίσκονται σε απόγνωση. Ηλικιωμένοι, οικογένειες με μικρά παιδιά, έχουν ανάγκη κυρίως από προσφορά εργασίας προκειμένου να καθαρίσουν στοιχειωδώς τα σπίτια τους.

Η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Βέροιας με αίσθημα ευθύνης οργανώνει ομάδες εθελοντών μελών και φίλων του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων και πολιτών προκειμένου να ενισχυθεί το έργο της αποκατάστασης στην περιοχή των Φαρσάλων.

Η αναχώρηση των ομάδων για τα Φάρσαλα θα γίνει το Σάββατο 26/9/2020 το πρωί. Η δραστηριότητα για τις ομάδες μπορεί να είναι ημερήσια ή και διήμερη. Η διοργάνωση θα μεριμνήσει για φαγητό και διαμονή κατόπιν συνεννόησης.

Δηλώσεις συμμετοχής στο 6944475189 Νίκος Ουσουλτζόγλου και 6987170785 Σωτήρης Τσέλιος μέχρι την Παρασκευή 25/9/2020 στις 13:00.

Ας κάνουμε πράξη τις αξίες της προσφοράς και του εθελοντισμού.

Επιθυμητά εφόδια:

Προσκοπικό μαντήλι, μάσκα, γαλότσες/μποτάκια (εργασία σε χώμα/λάσπες), γάντια εργασίας, ρούχα εργασίας, αλλαξιά ρούχα και εσώρουχα, φακός καθώς και νερό και σάντουιτς για το ταξίδι, υπόστρωμα, υπνόσακος και είδη υγιεινής για όσους διανυκτερεύσουν. Επιπλέον θα φανούν χρήσιμα αν υπάρξουν σκούπες, φτυάρια, τσάπες για τις εργασίες και συσκευασμένα τρόφιμα μεγάλης διάρκειας για διανομή.

Η φωτογραφία από την Περιφέρεια Προσκόπων Δυτικής και Κεντρικής Θεσσαλίας.

Συντάκτης

Faretra.info
Faretra.info 32423 posts

Σύνταξη, επεξεργασία ύλης & ανάρτηση ειδήσεων

0 Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

Ειδήσεις με Διάρκεια