Γιαννιτσά: Έφτασαν 46 τα κρούσματα - Κλείνει προσωρινά το εργοστάσιο κονσερβοποίησης φρούτων

Για το συγκεκριμένο γεγονός  όσο είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ο ΕΟΔΥ, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, δεν έβγαλε καμία ανακοίνωση. Και βέβαια το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί είναι πολύ σοβαρό, γιατί αφενός δεν γνωρίζουμε πόσοι ακριβώς έχουν μολυνθεί από τον ιό και αφετέρου οι εργαζόμενοι του εν λόγω εργοστασίου δεν κατοικούν αποκλειστικά στα Γιαννιτσά, αλλά στην ευρύτερη περιοχή της Κ. Μακεδονίας.

far

----------------

«Φρένο» στη λειτουργία του εργοστασίου αποφάσισε να βάλει η διοίκηση της μονάδας επεξεργασίας και κονσερβοποίησης φρούτων, μετά τον εντοπισμό κρουσμάτων, τουλάχιστον 46, ανάμεσα στους εργαζόμενους, σύμφωνα με το protothema.

Στα 46 έφτασαν τα κρούσματα σε εργοστάσιο επεξεργασίας και κονσερβοποίησης φρούτων, στα Γιαννιτσά. Αρχικά εντοπίσθηκαν 13 κρούσματα μεταξύ 30 εργαζομένων οι οποίοι μετακινούνται καθημερινά προς και από τα Γιαννιτσά από τη Γουμένισσα Κιλκίς όπου κατοικούν, με λεωφορείο.

Στη συνέχεια επιβεβαιώθηκαν άλλα οκτώ κρούσματα, σύμφωνα με πληροφορίες μεταξύ εργαζομένων στο εργοστάσιο που μετακινούνται όμως, από την Πιερία προς τα Γιαννιτσά.

Πλέον τα επιβεβαιωμένα κρούσματα φτάνουν ήδη τα 46, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα εκατοντάδων ακόμη, τεστ. Σημειώνεται ότι το εργοστάσιο απασχολεί συνολικά 680 εργαζόμενους, μόνιμους και εποχικούς.

Οι εργαζόμενοι που βρέθηκαν θετικοί προέρχονται από πέντε νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας: 13 από τη Γουμένισσα Κιλκίς, άλλοι 10 από την Πιερία, αρκετοί είναι από την Πέλλα και την Ημαθία.

Συντάκτης

Faretra.info
Faretra.info 34344 posts

Σύνταξη, επεξεργασία ύλης & ανάρτηση ειδήσεων

0 Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

Ειδήσεις με Διάρκεια