Βέροια Εκδηλώσεις

Βέροια Εύηχη Πόλη 2020: Σταύρος Ξαρχάκος “5 Λαϊκές Μορφές Με Τρόπον Εντόνως Ερωτικόν”, Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 

ΞΑΡΧΑΚΟΣ ΑΦΙΣΑ

Βέροια Εύηχη Πόλη

από την Κ.Ε.Π.Α Δήμου Βέροιας

 ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ VIVA.GR
Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΜΗΔΕΝΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΣΤΙΣ 31  ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ , ΩΡΑ 13.00

ΣΤΑΥΡΟΣ ΞΑΡΧΑΚΟΣ

5 ΛΑΪΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ

Με Τρόπον Εντόνως Ερωτικόν

Μ. Χατζιδάκις –  Μ. Θεοδωράκης – Β. Τσιτσάνης – Μ. Βαμβακάρης – Σ. Ξαρχάκος

Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου , 9.00μ.μ.

Θέατρο Άλσους Βέροιας «Μελίνα Μερκούρη»

Ο Σταύρος Ξαρχάκος θα παρουσιάσει, την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου  στο θέατρο Άλσους Στην  Βέροια το ξεχωριστό και σπάνιο αφιέρωμα «5 Λαϊκές Μορφές Με Τρόπον Εντόνως Ερωτικόν», που ενώνει τη νεότερη μουσική ιστορία της χώρας.

Πρόκειται για μία μοναδική μουσική παράσταση, γεμάτη εικόνες, εντάσεις και στιγμές, η οποία παρουσιάστηκε πρώτη φορά και αποθεώθηκε από το κοινό στον εορτασμό των δέκα χρόνων λειτουργίας του Μουσείου της Ακρόπολης και συνεχίστηκε με μία μεγαλειώδη και sold out συναυλία στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, που συγκλόνισε περισσότερους από 4.000 θεατές και απέσπασε διθυραμβικές κριτικές.

Ο έστρος, διευθύνοντας επταμελή ορχήστρα κορυφαίων σολίστ που τον πλαισιώνουν και φωνητικά, θα μας χαρίσει ένα σπάνιο ταξίδι ήχων και συναισθημάτων στα μουσικά έργα του ιδίου, καθώς και του Μάνου Χατζιδάκι, Μίκη ΘεοδωράκηΒασίλη Τσιτσάνη και Μάρκου Βαμβακάρη.

Με ήχους αγαπημένους και μελωδίες που μας έχουν στιγματίσει και έχουν χαράξει ανεξίτηλη πορεία μέσα στον χρόνο, ο Σταύρος Ξαρχάκος θα παρουσιάσει το συγκλονιστικό μουσικό αφιέρωμα, 

«5 Λαϊκές  Μορφές Με Τρόπον Εντόνως Ερωτικόν», για μια μόνο συλλεκτική παράσταση που θα θυμόμαστε για πολύ καιρό, στο πλαίσιο του φεστιβάλ «Βέροια εύηχη πόλη»

Την επταμελή ορχήστρα απαρτίζουν οι διακεκριμένοι μουσικοί :

Νεοκλής Nεοφυτίδης (πιάνο)

 Βασίλης Δρογκάρης (ακορντεόν)

 Αλέξανδρος Καψοκαβάδης (κλασική κιθάρα, νυκτά έγχορδα)

Γιώργος Λιμάκης (κιθάρα)

Αντώνης Τζίκας (κοντραμπάσο)

Ηρακλής Ζάκκας (μπουζούκι , μπαγλαμάς, τζουράς)

Δημήτρης Ρέππας (μπουζούκι , μπαγλαμάς, τζουράς)

************************************

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

www.viva.gr

_ _ _ _ _ _ _ _ _

Διευκρινήσεις

* η κάρτα ελεύθερης εισόδου εξασφαλίζει δικαίωμα εισόδου στον χώρο της αναγραφόμενης εκδήλωσης για την συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα η οποία αναφέρεται σε αυτήν.

* Όλες οι θέσεις που διατίθενται, αφορούν καθημένους, είναι αριθμημένες και έχει προβλεφθεί η υποχρεωτική τήρηση αποστάσεων μεταξύ των θεατών σύμφωνα με τις οδηγίες των υγειονομικών αρχών. Δεν επιτρέπονται οι μετακινήσεις των θεατών από τις θέσεις τους

* Κατά την είσοδο και την έξοδο τους από το χώρο οι θεατές πρέπει να τηρούν τις αποστάσεις του 1,5 μέτρου

* Η χρήση μη ιατρικής μάσκας είναι υποχρεωτική

* Οι θεατές υποχρεούνται να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των υπευθύνων του χώρου και να σέβονται τους υγειονομικούς κανονισμούς που έχουν τεθεί από τον Διοργανωτή καθ ‘όλη τη διάρκεια παραμονής τους στον χώρο.

* Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να μετακινήσει θεατές από τις θέσεις τους σε άλλες, αν αυτό θεωρηθεί αναγκαίο για υγειονομικούς λόγους.

* η κάρτα ελεύθερης εισόδου  πρέπει να φυλάσσεται μέχρι το τέλος της εκδήλωσης και να επιδεικνύεται στο προσωπικό του χώρου εφόσον ζητηθεί.

* Οι θεατές δεν επιτρέπεται να φέρουν κατά την είσοδο μπουκάλια, όπλα, αιχμηρά αντικείμενα και ό,τι άλλο θα μπορούσε να αποτελεί κίνδυνο για την ασφάλεια των θεατών. Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα ελέγχου στην είσοδο για λόγους ασφαλείας.

* Η είσοδος αργοπορημένων στις παραστάσεις δεν επιτρέπεται. Η παράσταση δεν έχει διάλειμμα. Αργοπορημένοι θεατές που δεν τους επιτράπηκε η είσοδος δεν δικαιούνται αποζημίωση ή επιστροφή χρημάτων.

* Απαγορεύεται το κάπνισμα σε όλους τους χώρους της εκδήλωσης

* O θεατής θα πρέπει να επιδεικνύει αίσθημα ατομικής ευθύνης, να τηρεί τους κανόνες υγιεινής και να συμμορφώνεται με όλα τα παραπάνω.

* Εάν η εκδήλωση αναβληθεί εξαιτίας καιρικών συνθηκών, υγειονομικών αιτιών ή ανωτέρας βίας, θα υπάρξει ανακοίνωση από τον Διοργανωτή για τυχόν επανάληψή της.

banner-article

Ροη ειδήσεων