Περίεργα

Συμβαίνουν κι αυτά: Αν και γιατρός, αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης ήθελε… ξεμάτιασμα (video)

Μπορεί ο ίδιος να είναι γιατρός ωστόσο αυτό δεν αποτέλεσε θέμα για τον Χάρη Αηδονόπουλο, αντιδήμαρχο Θεσσαλονίκης, ο οποίος εθεάθη να… ξεματιάζεται από τη γραμματέα του κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου μέσω τηλεδιάσκεψης τη Δευτέρα.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του Parallaxi Magazine, ο κ. Αηδονόπουλος ξεματιάστηκε ενώ μιλούσε ο κ. Ορφανός, με την εικόνα να πηγαίνει σε όλους τους συμμετέχοντες

O γιατρός και αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης είπε στον ΑΝΤ1 είπε ότι αισθανόταν αδιαθεσία, μετά από μια έντονη ημέρα με χειρουργεία και ένα Δημοτικό Συμβούλιο με σοβαρά θέματα, για αυτό και ζήτησε από την γραμματέα του να τον ξεματιάσει. Σχολιάζοντας το περιστατικό, είπε ότι δεν ξέχασε να κλείσει την κάμερα, καθώς δεν κρύβεται για κάτι από κανέναν, ενώ ερωτηθείς για το αν έπιασε το ξεμάτιασμα, απάντησε χαρακτηριστικά «έπιασε, για!».

Σε μια εποχή ακραίου ανορθολογισμού και θεωριών συνωμοσίας ακόμα και για τον κορωνοϊό, ένα απλό “ξεμάτιασμα” είναι μάλλον ψεγάδι….

Στην εκπομπή Καλοκαίρι Μαζί μίλησε ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου Θεσσαλονίκης, Χάρης Αηδονόπουλος, ο οποίος σχολίασε το live ξεμάτιασμα, λέγοντας ότι δεν ξέχασε να κλείσει την κάμερα, αλλά ότι δεν κρύβει τίποτε από κανέναν.
Αφοπλιστική ήταν η απάντηση του στο ερώτημα εάν «έπιασε το ξεμάτιασμα». «Είμαι γιατρός, από το πρωί είχα πολλά χειρουργεία, συσκέψεις. Το ξεμάτιασμα έπιασε. Ομορφόπαιδο δεν μπορώ να πω αν είμαι για λόγους σεμνότητας, αλλά γλυκούλης είμαι» τόνισε με νόημα. Μάλιστα αποκάλυψε ότι η γραμματέας του ήταν αυτή που τον ξεμάτιασε.
Πηγή: libre.gr
banner-article

Ροη ειδήσεων