Αθλητικά Νάουσα

Από τις δυνατότερες ομάδες της επαρχίας η Κολυμβητική Ακαδημία “Νάουσα” – Τα αποτελέσματα στο Πανελλήνιο

“Be so good they Κ.Α.Ν.’ t ignore you!”

Με αυτό το σύνθημα τυπωμένο στα μπλουζάκια συμμετείχε η Κολυμβητική Ακαδημία “Νάουσα” στο φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αγωνιστικών Κατηγοριών, σύνθημα που στην κυριολεξία υποστήριξαν τα δελφίνια της Κ.Α.Ν. αφού για άλλη μία χρονιά απέδειξαν πως δεν μπορεί κανείς να τα αγνοήσει από τον κολυμβητικό χάρτη.

Σε αυτή την  ιδιαίτερη και απαιτητική αγωνιστική χρονιά, λόγω covid-19, που τελείωσε με τη διεξαγωγή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος κάτω από πρωτόγνωρες και αντίξοες συνθήκες τα αποτελέσματα των αθλητών της Κ.Α.Ν. ήταν αξιέπαινα φέρνοντας για άλλη μια χρονιά την ομάδα στις δυνατότερες ομάδες της επαρχίας.

Συγκεκριμένα η Κ.Α.Ν. συμμετείχε με  14 αθλητές οι οποίοι πέτυχαν:

  • 3 πρώτες (Μητσιάνης Κ. 50 ύπτιο- Ρώσιος 50μ. πετ- Σιπητάνου 50μ ελ),

  • 1 δεύτερη (Ρώσιος 100μ. πετ),

  • 2 τρίτες θέσεις (Σαμαράς 1500μ ελ., Μητσιάνης Κ. 100 ύπτιο) ,

  • την είσοδο τους σε 20 οχτάδες,

  • 8 δεκαεξάδες,

καθώς και 12 νέα ρεκόρ ομάδας και 23 νέα ατομικά συγκεντρώνοντας 236 βαθμούς στα age group και 71,5 στο πρωτάθλημα εφήβων- νεανίδων στο οποίο ο σύλλογος βαθμολογήθηκε πρώτη φορά και βρέθηκε μέσα στους 15 καλύτερους συλλόγους της Ελλάδας.

Άξια συγχαρητηρίων όλα τα παιδιά που εν μέσω καραντίνας συνέχισαν την προπόνηση από το σπίτι, καθημερινά, για να διατηρηθούν σε πολύ καλή φυσική κατάσταση με τα αποτελέσματα να δικαιώνουν αυτούς και τους προπονητές τους Λαζαρίδη Βασίλη και Αλεξόπουλο Γιώργο.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:   ΘΕΣΕΙΣ – ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ

banner-article

Ροη ειδήσεων