Βέροια Παιδεία

Νέα κινητοποίηση εκπαιδευτικών και γονέων στη Βέροια για το νομοσχέδιο και τις κάμερες

Για μια ακόμη φορά οι εκπαιδευτικοί του Νομού Ημαθίας, δάσκαλοι και καθηγητές, με την υποστήριξη των γονέων, διαμαρτυρήθηκαν για το εκπαιδευτικό νομοσχέδιο και για τις κάμερες στα σχολεία.

Στην κινητοποίηση, που πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Δημαρχείου της Βέροιας, σήμερα το απόγευμα, συμμετείχαν ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ημαθίας, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νάουσας, η ΕΛΜΕ Ημαθίας και η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Βέροιας. Ομιλητές  ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ Ημαθίας Αλέκος Μόσχος και η αντιπρόεδρος του ΣΕΠΕ Άννα Κοκοζίδου.

Με αναφορά  στο νομοσχέδιο που κατατίθεται και βλάπτει εκπαιδευτικούς και μαθητές, και εμμένοντας στην άρνηση της χρήσης κάμερας στην τάξη – επιβλαβή πέρα για πέρα στη μαθησιακή διαδικασία –  οι ομιλητές ολοκλήρωσαν τις τοποθετήσεις με  τους συγκεντρωμένους να ξεκινούν  πορεία διαμαρτυρίας σε δρόμους της πόλης με δυναμικότερο σύνθημα το «Μαζικοί διορισμοί εκπαιδευτικών, όχι στο ριάλιτι των καμερών»

Παρόντες στη συγκέντρωση, ανάμεσα σε εκπαιδευτικούς και γονείς, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας Φρόσω Καρασαρλίδου και ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Αντωνίου.

far

Φωτογραφίες:  faretra. info  

banner-article

Ροη ειδήσεων