Κόσμος

“Νίκη του İbrahim Gökçek μετά από απεργία πείνας 322 ημερών στην Τουρκία” του Ηλία Τσέχου

Ν ί κ η του İbrahim Gökçek, μετά από απεργία πείνας 322 ημερών, στην Τουρκία
Ν ί κ η Και του Grup Yorum, με τους εκλιπόντες του, Helin Bölek + , Mustafa Koçak +, από Απεργία Πείνας

Ηλίας Τσέχος

Ο Φασισμός Θυσιάζει, Ο Καπιταλισμός ”Φονεύει” ή Αντίστροφα
”Μου πήραν την μπάσο κιθάρα Έτσι έκανα το σώμα μου όργανο, απεργώντας και πεθαίνοντας” . Ibrahim Gokcek

Μετά την Κατακραυγή της Γης, νικητής στον αγώνα του ο İbrahim Gökçek, ύστερα από απεργία πείνας 322 ημερών, στην Τουρκία, κιθαρίστας του ”δικαιωμένου” πλέον Grup Yorum, μα με τις απώλειες των μελών του Helin Bölek, Mustafa Koçak, από Απεργία Πείνας! Η Helin Bölek 288 ημερών και 28 ετών, ο Mustafa Koçak 297 ημερών και 27 ετών…

ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΑΘΡΩΠΙΝΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ:
– Τέλος επιδρομών της αστυνομίας κατά του Πολιτιστικού Κέντρου ” Ιντιλ”
– Διαγραφή των μελών του Grup Yorum από τον κατάλογο των καταζητούμενων
– Άρση απαγόρευσης συναυλιών του Grup Yorum
– Παύση κατηγοριών κατά των μελών του Grup Yorum
– Α π ε λ ε υ θ έ ρ ω σ η όλων των μελών του Grup Yorum

– Μια δίκαιη δίκη…

…ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΔΕΚΤΑ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΗΜΙΣΥ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΒΟΗΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ!!!
Η υπεύθυνη του Ιδρύματος για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα στην Τουρκία, Σεμπνέμ Κορούρ Φινσανσί, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η ζωή νίκησε. Δηλώσαμε πως τα αιτήματά τους είναι και δικά μας αιτήματα. Έχουμε προσπαθήσει ώστε να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον, στο οποίο θα μπορούν ελεύθερα να τραγουδάνε τα παραδοσιακά τους τραγούδια και να συνεχίσουν τον αγώνα τους».

Εντάξει Φασισμέ; Ευτυχής Δολοφόνος των Helin Bölek + , Mustafa Koçak +, του Grup Yorum; Παλικαράς; Θανατερός σκούληκας; Ματωμένες ψυχές και ανίατα μυαλά και φυλακές καρδιές και ρημαγμένα αύριο; Αιδώς Αργείοι ανά τον κόσμο των Κολάσεων σας, τον επικίνδυνο, τον επεκτατικό, τον απόκοσμο, το αντιπολιτιστικό, στα λερωμένα μέτωπα σας; Εντάξει Βάρβαρε Ερντογάν, μαύρη μούρη θανάτων και αύριο; Εντάξει Κούρδοι, Τούρκοι, ανά της Γης, δεξιοί, κεντρώοι, δήθεν αριστεροί και Όσοι στα λαγούμια σας; Ναι!!! Ελάτε, τρέξτε να γλυτώσετε από το λόγο, την τέχνη, το θάρρος, τα ιδανικά και τη Γενοκτονία των Ποντίων… ”Σφαχτείτε” για δικαιοσύνη, ειρήνη, συμφιλίωση Λαών και Αγάπες…

Αχ! Ωχ! Έτσι!!! Τόσες θυσίες Ibrahim Gokcek, Mustafa Koçak , Helin Bölek, Free Grup Yorum, Λαέ της Τουρκίας, Λαέ όλου του αυριανού κόσμου, για τα απλούστερα ανθρώπινα αγαθά… Νικώντας σαπίλα, μαυρίλα, αμορφωσιά, τους ηλίθιους ”ισχυρούς”, τις ντροπές των ”συνόρων”, της Γλώσσας που κόπηκε να ομιλεί και να πράττει αθωώνοντας!
Χαίρε İbrahim Gökçek, Ήρωα Αγωνιστή, Κιθαρίστα Όλης της Γης, Καλή Ανάρρωση – δεν είναι εύκολη – είμαστε μαζί σου, στις Χορδές σου, στις μουσικές των δικαιωμάτων σου, των δικαιωμάτων μας, αφού όλοι πεθαίνουμε, όλοι να ζήσουμε!

Helin Bölek + , Mustafa Koçak +, Τραγουδήστε τους δίκαιους ουρανούς μας στον Ουρανό και Χορεύοντας…

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας