Το 5ο Σύστημα Προσκόπων Βέροιας δίνει αίμα , δίνει ζωή

Για όλους τους ανθρώπους το αίμα είναι πολύτιμο . Για μερικούς όμως είναι και αναγκαίο ! Η αιμοδοσία είναι από τα σημαντικότερα δώρα , τα οποία μπορεί να χαρίσει ένας άνθρωπος σε κάποιον άλλον.

Βαθμοφόροι ( παλαιοί και νέοι ) καθώς και γονείς των μελών του 5ου Συστήματος Προσκόπων Βέροιας την Μ.Τετάρτη 15 Απριλίου 2020 πραγματοποίησαν την Καλή Πράξη του Πάσχα ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα για εθελοντική αιμοδοσία ( λόγω των έκτακτων επιδημιολογικών μέτρων ) του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Βέροιας , στέλνοντας το μήνυμα του εθελοντισμού και της κοινωνικής προσφοράς στις δύσκολες ημέρες που περνάμε .

Το 5ο Σύστημα Προσκόπων Βέροιας καλεί ΟΛΟΥΣ τους συμπολίτες μας να βοηθήσουν να εξαπλωθεί η αγάπη και η αλληλεγγύη σε όσους έχουν ανάγκη . Είναι μόνο 10 λεπτά από τον χρόνο τους , αλλά η αξία της πράξης ανεκτίμητη . Μια μονάδα αίματος μπορεί να σώσει τρεις ζωές ! Κάντε την καλή Πράξη του Πάσχα

Αν έχετε ξαναδώσει αίμα αναγνωρίζετε το πόσο σημαντικό είναι . Αν δεν έχετε ξαναδώσει είναι ευκαιρία να κάνετε την αρχή . Και αν δεν μπορείτε να δώσετε οι ίδιοι αίμα, πες το στους φίλους σας, στην παρέα σας, στους γνωστούς σας.

Για όσους δεν το γνωρίζουν θα εκτελούνται αιμοληψίες στο 1ο Κ.Α.Π.Η. Βέροιας (Αριστοτέλους 3, απέναντι από το Δημοτικό Σχολείο) κατά τις παρακάτω ημερομηνίες και ώρες:

  • 16/4/2020 ημέρα Μ.Πέμπτη από 9:00πμ έως 13:00.

  • 21/4/2020 ημέρα Τρίτη από 9:00πμ έως 13:00.

  • 22/4/2020 ημέρα Τετάρτη από 9:00πμ έως 13:00.

  • 24/4/2020 ημέρα Παρασκευή από 9:00 έως 13:00 

Το 5ο Σύστημα Προσκόπων Βέροιας  εύχεται στα μέλη του, στις οικογένειές τους και σε όλο το κόσμο, Καλό Πάσχα και Καλή  Ανάσταση!!! Ας μείνουμε στο σπίτι με την ανάλογη κατάνυξη , πίστη και ευλάβεια για τις Άγιες αυτές ήμερες .

Αρχηγός 5ου Συστήματος Προσκόπων Βέροιας

Συντάκτης

Faretra.info
Faretra.info 32408 posts

Σύνταξη, επεξεργασία ύλης & ανάρτηση ειδήσεων

0 Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

Ειδήσεις με Διάρκεια