Βέροια Πολιτισμός

“Μια φορά κι έναν καιρό ήταν η γυναίκα” ή η γυναίκα σ’ όλες τις εκφάνσεις της – Μια ενδιαφέρουσα έκθεση φωτογραφίας

Η Θεματική Εβδομάδα για τη Γυναίκα εγκαινιάστηκε σήμερα με μια ενδιαφέρουσα έκθεση φωτογραφίας στο Φουαγιέ της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών της Βέροιας. Διοργανωτές της Εβδομάδας ο Δήμος Βέροιας σε συνεργασία με το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών, το Κέντρο Κοινότητας και τον «Έρασμο».

Οι καλλιτέχνες φωτογράφοι ανήκουν στην Φωτογραφική Ομάδα «Αντίθεσις» και  στο Τμήμα Ειδικότητας Τέχνης Φωτογραφίας  του Δ.Ι.Ε.Κ. Βέροιας.

Η Έκθεση Φωτογραφίας εντάχθηκε στην θεματική Εβδομάδα για την Γυναίκα, ανοίγοντάς την και την επισκέφτηκε πολύς κόσμος, καθώς η θεματολογία της αγκάλιαζε τη γυναίκα σ’ όλες τις εκφάνσεις της.

Η γυναίκα στο ξεκίνημά της, αναζητώντας τον κόσμο και κυνηγώντας τα όνειρά της, η γυναίκα εργαζόμενη, η γυναίκα μητέρα, η γυναίκα στη δύση της διαδρομής της…  Φωτογραφίες τραβηγμένες με ευαισθησία, και με εμφανείς και ελκυστικούς για το κοινό στόχους.

Στις δύο ομάδες  συμμετείχαν:

Φωτογραφική Ομάδα «Αντίθεσις»

Ντίνος Γεωργάκης, Σίμος Καραγαβριηλίδης, Γιάννης Καραμήτρος, Χάρης Κουρουζίδης, Μαρίνα Ορφανίδου, Αντώνης Στεφανόπουλος, Νίκη Τριανταφυλλίδου, Κατερίνα Τσακελίδου.

Τμήμα Ειδικότητας Τέχνης Φωτογραφίας  του Δ.Ι.Ε.Κ. Βέροιας

Μαρία Μιχαηλίδου, Νικολέττα Παπαρουσοπούλου, Μαρία Ζλατάνη, Βικτώρια Μπαζάκα, Νίκος Θωμαΐδης, Αφροδίτη Γιοβανοπούλου και η δασκάλα  του Τμήματος Ζωή Δαλαΐνα.

far

Φωτογραφίες: faretra.info

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας