Βέροια Πολιτισμός

Ξεκίνησε με επιτυχία η Θεματική Εβδομάδα για τη Γυναίκα

Με δύο ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις ξεκίνησε σήμερα η Θεματική Εβδομάδα για τη Γυναίκα με τίτλο «Μια φορά κι έναν καιρό ήταν η γυναίκα», στο Φουαγιέ της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών της Βέροιας με πολύ κόσμο που δείχνει να εκτιμά ανάλογες εκδηλώσεις.

Διοργανωτές της εκδήλωσης ο Δήμος Βέροιας σε συνεργασία με το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών, το Κέντρο Κοινότητας και τον « Έρασμο».

Τη Θεματική Εβδομάδα για τη Γυναίκα, που η Παγκόσμια Ημέρα της γιορτάζεται στις 8 Μάρτη, άνοιξε η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Ισότητας των Φύλων Συρμούλα Τζήμα, δίνοντας τη σημασία της Ημέρας για όλον τον κόσμο, και ανακοινώνοντας το πρόγραμμα και των υπόλοιπων εκδηλώσεων της Εβδομάδας.

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με τα εγκαίνια έκθεσης φωτογραφίας με τον τίτλο «Μια φορά κι έναν καιρό ήταν η γυναίκα»,  με φωτογραφίες της Φωτογραφικής Ομάδας «Αντίθεσις» και της Ειδικότητας Τέχνης Φωτογραφίας  του Δ.Ι.Ε.Κ. Βέροιας. Θέμα της έκθεσης η γυναίκα, σ’ όλες τις εκφάνσεις της.

Οι συγκεντρωμένοι που τίμησαν την έναρξη της Θεματικής Εβδομάδας είχαν την ευκαιρία να χαρούν και τραγούδια του Μουσικού Συγκροτήματος «Χωρίς Μπούσουλα», που έδωσε άλλο χρώμα στη βραδιά.

far

Φωτογραφίες:faretra.info

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας