Βέροια

ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας: “Η Ζωή είναι γυναίκα” με τη Ζωή Τηγανούρια, Κυριακή 8 Μαρτίου στο Χώρο Τεχνών

ΚΕΠΑ – ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

Τιμούμε την Ημέρα της Γυναίκας

«Η Ζωή είναι γυναίκα »

με τη

ΖΩΗ ΤΗΓΑΝΟΥΡΙΑ

Κυριακή 8 Μαρτίου 2020, ώρα 8.00μ.μ.

 Χώρος Τεχνών

συμμετέχει ο Βεροιώτης

Στάθης Γκαντζούρας

Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας με μία ξεχωριστή συναυλία. Είσοδος ελεύθερη!

Η ΚΕΠΑ και ο Δήμος Βέροιας τιμούμε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας ( η Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας εορτάζεται κάθε χρόνο στις 8/3 ) με μια ξεχωριστή εκδήλωση , που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Μαρτίου 2020 στο Χώρο Τεχνών . Μια μεγάλη συναυλία με την πολλά υποσχόμενη και δραστήρια μουσικό  και συνθέτη Ζωή Τηγανούρια και το μουσικό της σχήμα , που αποτελείται από πέντε άντρες!

Η Ζωή Τηγανούρια, είναι συνθέτης και σολίστ ακορντεόν με διεθνή αναγνώριση. Μόλις  πρόσφατα έγραψε μουσική για το Hollywood στο σάουντρακ της ταινίας «Tango Shalom», που θα κυκλοφορήσει το 2020. (Επίσημη ιστοσελίδα της Ζωής Τηγανούρια: zoe-music.net και για  τη συμπλήρωση της 10ετούς διεθνούς προσωπικής της καριέρας δείτε σχετικό βίντεο εδώ) , ενώ την παραμονή της Πρωτοχρονιάς την υποδέχτηκε ο Πρόεδρος Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος,   στον οποίο και παρουσίασε την καινούρια της σύνθεση με τίτλο «Γενοκτονία». Δείτε εδω

Στις 8 Μαρτίου  2020 θα παρουσιάσει στο Χώρο Τεχνών του Δήμου Βέροιας  μια  παράσταση υψηλής αισθητικής,  πλημμυρισμένη από τη σαγήνη των μελωδίων της , που θα περιλαμβάνει αριστουργήματα του  διεθνούς  Κινηματογράφου,   του Tango,  του κλασικού ρεπερτορίου και  συνθετών παγκοσμίου βεληνεκούς..

“Last Tango by Zoe” & Ζωή Τηγανούρια…

Αγάπη, Πάθος & Κόκκινο της Φωτιάς…

Άρωμα Γυναίκας…  Αργεντινή,  Ουραγουάη, Astor Piazzolla,  Ennio Morricone, Goran Bregović, Tango της Ρετρό εποχής του διεθνούς και του Ελληνικού Κινηματογράφου, Δυο Χείλη Κατακόκκινα, Libertango, Tanguera, βαλκανικά κομμάτια και παραδοσιακά από τη πατρίδα μας θα μας ταξιδέψουν μακριά.

Έννοιες συνυφασμένες με τη συνθέτη, σολίστ του ακορντεόν & performer Ζωή Τηγανούρια, τη γυναίκα  που έχει χαραχτεί στη μνήμη μας σαν το μελαχροινό κορίτσι που παίζει όρθια με το βαρύ μουσικό όργανο, και που στην αγκαλιά της φαντάζει σαν «παρτενέρ» του Tango.

Την παράσταση πλαισιώνουν εξαιρετικοί μουσικοί:

Μιχάλης Βερβελάκης_Κιθάρα,

Γιάννης Γρηγορίου _Μπάσο,

Στέφανος Χατζηαναγνώστου_Φλάουτο,

Στέλιος Γενεράλης_Τύμπανα.

Συμμετέχουν  στην ερμηνεία οι νεαροί ταλαντούχοι καλλιτέχνες  Στάθης Γκαντζούρας από Βέροια και ο Γιάννης Τσαρσιταλίδης με την ποντιακή του Λύρα.

Κυριακή 8 Μαρτίου  , 8.00μ.μ
ΧΩΡΟΣ ΤΕΧΝΩΝ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ( με κάρτα ελ.εισοδου )

Οι κάρτες ελεύθερης εισόδου θα δίδονται από το γραφείο προγραμματισμού της ΚΕΠΑ (1ος όροφος Χώρου Τεχνών ) από την Τρίτη  3/3 /2020 , ώρες 11.00π.μ -13.00. Πληροφορίες 2331078120 & 2331078122 , Νανά Καραγιαννίδου .

Παραγωγή  : ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας

Την εκδήλωση υποστηρίζουν η ΔΕΥΑ Βέροιας , η Αντιδημαρχία Παιδείας – Ισότητας των Φύλων  και ο Σύλλογος Κοινωνικής Παρέμβασης «Έρασμος» .

banner-article

Ροη ειδήσεων