Νάουσα

Ομαδικό εργαστήριο επαγγελματικής συμβουλευτικής στη Νάουσα – Δηλώσεις συμμετοχής

«Τεχνικές Πλοήγησης στην αγορά Εργασίας: Συνέντευξη επιλογής Προσωπικού»

 Το Κέντρο Κοινότητας Η.Π. Νάουσας σε συνεργασία με το ΙΝΕ ΓΣΕΕ Περιφερειακού Παραρτήματος Κεντρικής Μακεδονίας Βέροιας, συνδιοργανώνει ομαδικό εργαστήριο συμβουλευτικής με θέμα: «Τεχνικές Πλοήγησης στην αγορά Εργασίας: Συνέντευξη επιλογής Προσωπικού»

Το εν λόγω εργαστήριο απευθύνεται σε ανέργους και εργαζόμενους, άτομα που ενδιαφέρονται για επαγγελματικό επαναπροσανατολισμό/επαγγελματική κινητικότητα, εγκλωβισμένους μισθωτούς ή σε όσους ενδιαφέρονται να καλλιεργήσουν τις δεξιότητες διά βίου διαχείρισης της σταδιοδρομίας. Στόχος του εργαστηρίου είναι να καλλιεργήσουμε τις δεξιότητες αυτοπαρουσίασης και κατ’ επέκταση να ενταχθούμε ή να ισχυροποιήσουμε τη θέση μας στην αγορά εργασίας. Το εργαστήριο εστιάζει στις δεξιότητες ανάδειξης προσόντων, τη συνέντευξη με τον εργοδότη και τη δυνατότητα να ανταποκρίνεται κανείς στις απαιτήσεις της διεθνούς αγοράς εργασίας σχεδιάζοντας τη σταδιοδρομία του σε ένα ευρύτερο γεωγραφικό πλαίσιο. Απώτερος στόχος είναι οι ωφελούμενοι να εντοπίζουν τις πιθανές ερωτήσεις που γίνονται κατά τη διάρκεια της συνέντευξης επιλογής προσωπικού και να βελτιώνουν τα λάθη τους.

Το εργαστήριο είναι δωρεάν και απευθύνεται σε όλους τους κατοίκους του Δήμου Νάουσας.

Για δηλώσεις συμμετοχής απευθυνθείτε στο Κέντρο Κοινότητας κτ. Λόγγου Τουρπάλη. Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2332029980. Ώρες επικοινωνίας: 8:00πμ- 4:00μμ.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας