Αθλητικά Βέροια

Μπάσκετ: Βαριά ήττα για τους Αετούς Βέροιας στον Βόλο

Την πιο βαριά ήττα στη σύντομη ιστορία τους γνώρισαν στον Βόλο οι Αετοί Βέροιας.

Η ομάδα της Ημαθίας εμφανίστηκε παντελώς απροετοίμαστη στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας και παραδόθηκε στις ορέξεις της τοπικής Νίκης, που έκανε ότι ήθελε στο παρκέ.

Μάλιστα, με τη σημερινή της νίκη και σε συνδυασμό με την ήττα του Αίολου στη Μελίκη, αναδείχτηκε πρωταθλήτρια χειμώνα.

Για τους Αετούς, δεν λειτούργησε απολύτως τίποτα στο σημερινό παιχνίδι και ήταν απολύτως λογική η κατήφεια και η περισυλλογή κατά τη διάρκεια της επιστροφής στη Βέροια.

Με εξαίρεση τη μείωση του σκορ στους 10 πόντους στις αρχές του δευτέρου δεκαλέπτου (28-18), δεν υπήρξε καμία αντίδραση στην επιθετικότητα των γηπεδούχων, που σκόραραν με όλους τους τρόπους.

Χαρακτηριστικό είναι πως λίγο πριν το ημίχρονο το σκορ έφτασε στο 45-18, ενώ στο τρίτο δεκάλεπτο οι Αετοί σημείωσαν μόλις τρεις πόντους!

Μοιραία λοιπόν ήρθε η ήττα με 50 πόντους διαφορά, που εκ των πραγμάτων επιφέρει προβληματισμό στην ομάδα της Βέροιας, μία εβδομάδα μάλιστα πριν από τον “τελικό” (έτσι όπως εξελίχθηκε η κατάσταση) στη Φλώρινα με τον Αριστοτέλη.

Πρώτος σκόρερ της ομάδας ήταν ο Μανώλης Σταυρουλάκης, που σημείωσε 11 και τον ακολούθησε ο Κωστής Γκεκόπουλος που σημείωσε 9.

Τα δεκάλεπτα: 26-12, 50-21, 73-24, 94-44.

Νίκη Βόλου (Κοσμάτος): Βερτζάγιας 16 (2), Καραγεώργος 6 (2), Σιμάκης 6, Ακούνια 9 (1), Κουτίνας 16, Παρασκευάς 5 (1), Τσώλης 9 (1), Τάσσος 2, Σταυροθεόδωρος 8, Σαριμπαλίδης 14 (4), Μαυροφώτης, Δελεντζές 3.

Αετοί Βέροιας (Τυριακίδης): Τρομπούκης 2, Αναστασιάδης 4, Σιδηρόπουλος 2, Γκανάς 2, Γκεκόπουλος 9, Καπνάς, Σταυρουλάκης 11 (3), Αλευρίδης, Μαραπίδης 6 (2), Κουσιάντζας 2, Ιωσηφίδης 6 (2).

banner-article

Ροη ειδήσεων