Τοπικά

Το τρενάκι του Αη Βασίλη άρχισε να ταξιδεύει στην Ημαθία

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η 6η ΓΙΟΡΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΤΗΣ ΠΕ ΗΜΑΘΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΞΩΤΙΚΑ ΝΑ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΓΕΛΙΟ, ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΟΛΙΧΟΥΔΙΕΣ

Δελτίο Τύπου

Με το Τρενάκι του Αη Βασίλη να ταξιδεύει μαζί με τα ξωτικά του από άκρη σε άκρη της Ημαθίας, χαρίζοντας γέλιο και χαρά σε μικρούς και μεγάλους, ξεκίνησε το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου η 6η Γιορτή Σοκολάτας της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας.

Πρώτος σταθμός ήταν τα Λευκάδια Σε έναν πανέμορφα στολισμένο χώρο που επιμελήθηκε η Τοπική Κοινότητα Λευκαδίων και ο Σύλλογος Αγ. Παρασκευής, τα παιδιά υποδέχτηκαν τον Αη Βασίλη και τα ξωτικά του που ζαβολιάρικα και παιχνιδιάρικα ως είναι, χάρισαν άφθονο γέλιο στα παιδιά, παίζοντας και χορεύοντας μαζί τους.

Επόμενη στάση του ταξιδιού ήταν η Επισκοπή Νάουσας, Εκεί, και λόγω καιρικών συνθηκών, η Τοπική Κοινότητα και οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι είχαν στολίσει πανέμορφα το αμφιθέατρο της Κοινότητας δημιουργώντας μια μαγική χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα. Στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα, τα  παιδάκια υποδέχτηκαν με χαρά τον Αη Βασίλη και τα ξωτικά του, χόρεψαν, τραγούδησαν, φωτογραφήθηκαν μαζί τους και απόλαυσαν τα σοκολατένια πουγκάκια που τους χάρισε.

Το ταξίδι του Σαββάτου κατέληξε στο Αγγελοχώρι όπου και εκεί, στην στολισμένη Πλατεία του χωριού μικροί και μεγάλοι περίμεναν από νωρίς με αγωνία την άφιξη του Τρένου. Ίδια ατμόσφαιρα μια ακόμη φορά, γεμάτη γέλια και χαρά.

Την Κυριακή, το ταξίδι ξεκίνησε από τη Μελίκη και κατέληξε στην Αγκαθιά. Στην Κεντρική Πλατεία της Μελίκης, σε έναν πανέμορφα στολισμένο χώρο με ζεστή Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, την οποία επιμελήθηκε η Τοπική Κοινότητα και η κα Καραγκιόζογλου Βασιλική, μικροί και μεγάλοι της Γιορτής Σοκολάτας, υποδέχτηκαν το Τρενάκι του Αη Βασίλη και διασκέδασαν με την ψυχή τους.  Άφθονο γέλιο χορός, τραγούδι και στην Αγκαθιά όπου, αν και το Τρενάκι έφτασε με λίγη καθυστέρηση, οι λιλιπούτιοι φίλοι του και όχι μόνο, το περίμεναν με χαρά και αγωνία.

Το ταξίδι συνεχίζεται. Τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου, σε Βεργίνα και Ριζώματα και ακολουθούν την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου ο Κοπανός και η Νάουσα, για να καταλήξει την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου στο Πλατύ και την Αλεξάνδρεια.

banner-article

Ροη ειδήσεων