Βέροια

Βέροια: “Χριστούγεννα στη Γαλλία” – Εργαστήριο εξοικείωσης με τη Γαλλική Γλώσσα για παιδιά

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν. Ευκαιρία να τα υποδεχτούμε με ένα δημιουργικό εργαστήριο εξοικείωσης με τη Γαλλική γλώσσα για μικρούς  μαθητές με τίτλο «Τα Χριστούγεννα στη Γαλλία».

O Σύλλογος Καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας Πτυχιούχων Πανεπιστημίου (Α.P.L.F. D.U.), μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας (F.I.P.F.), διοργανώνει εργαστήριο εξοικείωσης με τη Γαλλική γλώσσα για παιδιά σε συνεργασία με τον Σύλλογο Καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας Ν. Ημαθίας και τη Δημόσια  Βιβλιοθήκη Βέροιας, με θέμα : τα Χριστούγεννα στη Γαλλία.

Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος “Comment FLE avec les enfants” ή «Πώς τα παιδιά μαθαίνουν γαλλικά» της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας (F.I.P.F.) και του Παγκόσμιου Οργανισμού Γαλλοφωνίας (Ο.Ι.F.) και υλοποιείται στην Ελλάδα από τον Σύλλογο A.P.L.F.  D.U.  και  θα λάβει χώρα στο φιλόξενο χώρο της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Βέροιας, την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019 από τις  5.30 μ.μ. έως τις 7.00 μ.μ.

Εμψυχώτρια του εργαστηρίου θα είναι η κ. Danaé Ioakimidis , Υπεύθυνη Εκπαιδευτικής Συνεργασίας του Γαλλικού Ινστιτούτου Θεσσαλονίκης.

Η δράση απευθύνεται σε όλα τα παιδιά 6-10 ετών που επιθυμούν να απασχοληθούν δημιουργικά και να υποδεχτούν τα Χριστούγεννα με ένα διαφορετικό τρόπο, συμμετέχοντας σε ένα χριστουγεννιάτικο δημιουργικό εργαστήριο εξοικείωσης με τη γαλλική γλώσσα.

Περιμένουμε λοιπόν να υποδεχτούμε με χαρά τους μικρούς μας φίλους την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019, στις 5.30 -7.00 το απόγευμα, στη  Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας.

Να είστε όλοι και όλες εκεί !

Για προεγγραφές στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://forms.gle/mPYskBUmytB67Z1N7

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας