Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη από Τετάρτη 11μέχρι και Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης

Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων:

Την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον πανηγυρικό Εσπερινό στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος (ενορίας  Αγίου Ιωάννου του Ελεήμονος) στη Βέροια.

Την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Κουλούρας επί τη εορτή του Αγίου Σπυρίδωνος.

 Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου στις 5:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής Ραψωμανίκης και στη συνέχεια θα παραστεί στη γιορτή της ενορίας για τα παιδιά.

 Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου στις 7:00 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ναούσης θα ομιλήσει με θέμα: «Χριστὸς ἐπὶ γῆς… ὑψώθητε» στο πλαίσιο των συνάξεων με τίτλο «Επισκοπικός Λόγος».

 Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Διαβατού επί τη εορτή του Αγίου Ελευθερίου.

 Τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου στις 8:00 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξανδρείας θα ομιλήσει με θέμα: «Οι σχέσεις των συζύγων μέσα στην κοινωνία» στο πλαίσιο της Σχολής Γονέων.

Την Τρίτη17 Δεκεμβρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην παράκληση του Αγίου Λουκά του ιατρού αρχιεπ. Συμφερουπόλεως (στον υπό κατασκευή ναό του) στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά στη Βέροια.

 Την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου στις 9:00 μ.μ. θα ιερουργήσει στην Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βεροίας με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Ιγνατίου του θεοφόρου. Κατά τη διάρκεια της Ιεράς Αγρυπνίας θα τεθεί σε προσκύνηση η τιμία κάρα του Αγίου Ιγνατίου.

 Την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου στις 10:30 π.μ. θα ομιλήσει στη Σύναξη Ιερέων στον Ιερό Ναό του Αγίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΙΜΒΝΚ

Συντάκτης

Faretra.info
Faretra.info 31951 posts

Σύνταξη, επεξεργασία ύλης & ανάρτηση ειδήσεων

0 Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

Ειδήσεις με Διάρκεια