Αθλητικά Βέροια Σχόλια

Στιγμιότυπα και μηνύματα  από τον 8ο Φιλίππειο Δρόμο

Δύναμη ψυχής

Δρομέας έκανε τη διαδρομή, ενώ έσπρωχνε το αναπηρικό καροτσάκι παιδιού τερματίζοντας μαζί του.

Δρομέας με ένα πόδι έτρεξε την απόσταση των 4,5 χιλιομέτρων το Σάββατο το βράδυ εντυπωσιάζοντας όχι μόνο με την απόσταση που διάνυσε, αλλά με την ταχύτητα και τη μεγάλη άνεση που τερμάτισε τον αγώνα.

Τερματίζοντας με τα μικρά τους παιδιά

Πολλοί γονείς, δρομείς του Φιλίππειου,  λίγο πριν τερματίσουν έπαιρναν από το χέρι τα μικρά τους παιδιά και τερμάτιζαν μαζί τους λάμποντας από χαρά.

Ο Amos Coech ευχαριστεί

Μόλις τερμάτισε ο Κενυάτης δρομέας  Amos Coech πήρε από την Πρέσβειρα της Κένυας κ. Βίκυ Πανταζοπούλου ένα κασκόλ με τα χρώματα της πατρίδας του και χαιρέτισε με χειραψία πολλούς από τους θεατές του αγώνα. Στη συνέχεια έδωσε μια mini συνέντευξη, δηλώνοντας  χαρούμενος για τη συμμετοχή του στον αγώνα και μιλώντας  με τα καλύτερα λόγια για τη διοργάνωση και τους διοργανωτές. Οι ερωτήσεις και η μετάφραση έγινε από τον αθλητικογράφο Δημήτρη Κελεπούρη.

Ψυχή του αγώνα οι εθελοντές.

Δεκάδες οι εθελοντές και στον 8ο Φιλίππειο, που αναμφισβήτητα έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην  επιτυχία του. Τους είδαμε σ’ όλα τα πόστα με χαμόγελο και καλή διάθεση, έχοντας σαν αποκλειστικό στόχο την διευκόλυνση των δρομέων. Μεγάλη επομένως και η συμβολή τους, ώστε οι δρομείς να αποκομίσουν, απ’ ό,τι φαινόταν στα πρόσωπά τους, τις καλύτερες εντυπώσεις για τον αγώνα. Ιδιαίτερα αυτοί που ήρθαν από άλλα μέρη της Ελλάδας, τις καλύτερες εντυπώσεις όχι μόνο για τον αγώνα αλλά και για τη Βέροια.

Δεν προβλέπονταν μετάλλιο για τον γηραιότερο αθλητή του 8ου Φιλίππειου

Ο γηραιότερος  δρομέας  του αγώνα ζήτησε να δοθεί μετάλλιο στον ηλικιακά μεγαλύτερο. Όμως  για ένα τέτοιο μετάλλιο οι διοργανωτές δεν είχαν θετική άποψη. Η αιτιολογία ήταν ότι αν υιοθετούσαν μια τέτοια λογική τότε θα έπρεπε να είχαν θεσπίσει μετάλλια και για άλλες κατηγορίες δρομέων, μ’ αποτέλεσμα οι μισοί τουλάχιστον δρομείς να πάρουν μετάλλιο.

Βέβαια, για το ότι του αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για τη συμμετοχή του αλλά και τον τερματισμό σ’ έναν δύσκολο αγώνα, είναι όλοι σύμφωνοι.

far

Φωτογραφίες: faretra.info

Σημείωση Φαρέτρας: Για τον 8ο Φιλίππειο, πληροφορίες και φωτογραφίες, μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

banner-article

Ροη ειδήσεων