Βέροια

Η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου και ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Γεωργίου ευχαριστούν

Φωτογραφία: agiosgeorgiosverias.blogspot.com

Η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Αγίου Γεωργίου κα Μαρία Παπαδοπούλου, αλλά και o Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Γεωργίου κ. Κωνσταντίνος Αργυρίου ευχαριστούν θερμά τους κυρίους Λάζαρο Ασλανίδη (Δημοτικό Σύμβουλο Δημοτικής Κοινότητας Δοβρά), Αναστάσιο Ασλανίδη και Δαμιανό Παπαδόπουλο, για την ευγενική τους πρόθεση και δωρεά προς το Δημοτικό Σχολείο, για την κατασκευή και τοποθέτηση πέντε (5) τριπλών θέσεων παρκινγκ ποδηλάτου, στο πεζοδρόμιο έξω από το Δημοτικό Σχολείο, για την εξυπηρέτηση των μαθητών και των κατοίκων του χωριού που μετακινούνται με ποδήλατα.

Επίσης ευχαριστούμε θερμά και τον κ. Στέλιο Παπαδόπουλο, για την ευγενική δωρεά δυο κρανών για ποδήλατο, ενθαρρύνοντας με τον τρόπο αυτό την ασφαλή χρήση του ποδήλατου, που στα χωριά του κάμπου, αποτελούν σημαντικό μέσο μεταφοράς.

Ευελπιστούμε οι ενέργειες αυτές να βρουν και άλλους μιμητές, μιας και την περίοδο της κρίσης που διανύουμε, πρωτοβουλίες που ενισχύουν και ενθαρρύνουν τη δωρεά, τον εθελοντισμό και το φιλότιμο πρέπει και να επιβραβεύονται και να επαινούνται δημόσια.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας