Βέροια

Κώστας Αποστολίδης – Θεατρικό Εργαστήρι Ενηλίκων ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας: Πάντα τολμηροί στόχοι & μεγάλες επιτυχίες

Γνωστός ο Κώστας Αποστολίδης και το Θεατρικό Εργαστήρι Ενηλίκων «Ομάδα Έκφραση Α’» του ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας για τις επιλογές των έργων τους αλλά και για την τελική επιτυχία στην οποία φτάνουν μετά από σκληρή δουλειά.

Φετινή επιτυχία η χθεσινή παράσταση «Λεωφορείον ο πόθος» του Τένεσι Ουίλιαμς, που απέδειξε την τόλμη του εγχειρήματος για μια ερασιτεχνική σκηνή, εξαιτίας της δυσκολίας  του έργου, αλλά παράλληλα και την επιτυχία του, που ήταν αποτέλεσμα μιας επίπονης διαδικασίας με πρόβες που κράτησαν μια ολόκληρη χρονιά.

Γεμάτη η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών από κόσμο που ξέρει να εκτιμά τέτοιες σοβαρές προσπάθειες, αναδεικνύοντας την ερασιτεχνική θεατρική δημιουργία και τιμώντας τον θεατή.

Παρακολουθήσαμε χθες τη βραδινή παράσταση αποκομίζοντας τις καλύτερες εντυπώσεις. Τα σχόλια όμως του κόσμου και για την απογευματινή – οι δύο παραστάσεις είχαν εναλλαγή ηθοποιών σε μεγαλύτερους και μικρότερους ρόλους –  ήταν άκρως κολακευτικά.

Η ποιότητα γενικά της παράστασης αλλά και η χαρά των συντελεστών της αποτυπώνονται σε φωτογραφίες, με κεντρική αυτήν του σκηνοθέτη με ηθοποιούς και των δύο παραστάσεων.

Ευχόμαστε πάντα οι στόχοι να είναι υψηλοί και η επιτυχία ανάλογη.

Αποδείχτηκε για μια ακόμη φορά ότι η ντόπια πολιτιστική δημιουργία  έχει πολλά να πει και πολλά να δώσει.

far

Φωτογραφίες: faretra.info

Για την παράσταση μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ

banner-article

Ροη ειδήσεων