Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης "Ευαγγελισμός": Νέα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας - Νέες θέσεις αιμοκάθαρσης

Η  ΜΟΝΑΔΑ  ΧΡΟΝΙΑΣ ΑΙΜΟΚΑΘΑΡΣΗΣ   “ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ”,

βρίσκεται  στην  ευχάριστη  θέση   να ανακοινώσει  αφ΄ ενός  την αντικατάσταση  των μηχανημάτων αιμοκάθαρσης  με  25  νέα τελευταίας  τεχνολογίας μηχανήματα  της  εταιρείας  GAMBRO, μοντέλο  ARTIS, με σύστημα ON LINE αιμοκάθαρσης,  και  αφ΄ ετέρου  την επέκταση των ωραρίων  λειτουργίας  κατά μία βάρδια,  ανταποκρινόμενη   στις  αυξημένες ανάγκες των  νεφροπαθών της τοπικής κοινωνίας.

Με  αυτή την  διεύρυνση δημιουργούνταιι 25 νέες θέσεις θεραπείας αιμοκάθαρσης   και  παράλληλα παρέχεται  σε κάθε νεφροπαθή  η επιλογή της επιθυμητής βάρδιας αιμοκάθαρσης, όπως και η δυνατότητα να υποβληθεί, εάν  κρίνεται ιατρικά  αναγκαίο, στην  ON-LINE  αιμοδιαδιήθηση.

Η Διεύθυνση της ΜΧΑ Ευαγγελισμός, οι Ιατροί  και  το Νοσηλευτικό Προσωπικό, αισθανόμενοι ιδιαίτερη  ικανοποίηση  από  την αναγνώριση   των  προσπαθειών που καταβάλουν για την συνεχή βελτίωση της ποιότητας των προσφερόμενων θεραπευτικών εργασιών, προβαίνουν σε αυτήν την ανακοίνωση,  με γνώμονα τις αυξημένες ανάγκες των νεφροπαθών.

Η ΜΧΑ  υποστηρίζεται  αγγειοχειρουργικά  από  το Χειρουργικό Τμήμα της Κλινικής ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ  στην Βέροια  ως  προς   την τοποθέτηση  καθετήρων  και  δημιουργία   αγγειακής  προσπέλασης ( καθετήρες, fistula ), επεμβάσεις οι οποίες    προσφέρονται   στους ασθενείς  χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Ευχαριστούμε τους ασθενείς της ΜΧΑ   Ευαγγελισμός που εμπιστεύονται την υγεία τους  στα χέρια των εξειδικευμένων ιατρών και του έμπειρου προσωπικού  που  διαθέτει η μονάδα, και διαβεβαιώνουμε ότι θα καταβάλουμε  κάθε προσπάθεια, ώστε οι προσφερόμενες υπηρεσίες να συνεχίσουν να   παραμένουν σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Συντάκτης

Faretra.info
Faretra.info 31890 posts

Σύνταξη, επεξεργασία ύλης & ανάρτηση ειδήσεων

0 Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

Ειδήσεις με Διάρκεια