Βέροια

Έκφραση αλληλεγγύης του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Βέροιας σε αρχιπυροσβέστη που διώκεται

Το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Βέροιας εκφράζει την αλληλεγγύη του στον αρχιπυροσβέστη Κέκη Κώστα που διώκεται γιατί μπήκε μπροστά για να οργανωθεί ο αγώνας ώστε να λυθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πυροσβέστες, προβλήματα τα οποία αναγνώρισε επίσημα και ο πρωθυπουργός στις δηλώσεις που έκανε φέτος το 2019 κατά την κατάσβεση της πυρκαγιάς στο ίδιο σημείο.

Πάνω από ένα χρόνο βρίσκεται σε εξέλιξη Ε.Δ.Ε. σε βάρος του (από τον Αύγουστο του 2018 κατά τη διάρκεια της μεγάλης πυρκαγιάς στο Κοντοδεσπότι Ευβοίας) με τις κατηγορίες ότι ασκεί αβάσιμη κριτική με ψευδείς εκφράσεις. Η δίωξη αυτή βρίσκεται σε εξέλιξη τόσο επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, όσο και από τη σημερινή της Ν.Δ.

Το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Βέροιας καταγγέλλει την κυβέρνηση και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη που θέλουν να επιβάλλουν σιγή νεκροταφείου, γιατί αυτό θέλουν να περάσουν κλίμα έντονου αυταρχισμού, υπό την απειλή πειθαρχικών διώξεων.

Το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Βέροιας καταγγέλλει τη δίωξη σε βάρος του και απαιτεί:

  • Να παύσει οριστικά η συγκεκριμένη Ε.Δ.Ε. και η άδικη και καταχρηστική δίωξη του εκλεγμένου εκπροσώπου των εργαζομένων στο Πυροσβεστικό Σώμα Αρχιπυροσβέστη Κέκη Κώστα.

  • Να πάψει η καταπάτηση των δημοκρατικών δικαιωμάτων των εργαζομένων στο πυροσβεστικό σώμα με την επιβολή δικαστικών διώξεων.

  • Η κυβέρνηση να δώσει λύση στα τεράστια διαχρονικά αναγνωρισμένα προβλήματα των πυροσβεστών.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

banner-article

Ροη ειδήσεων