Βέροια Ρεπορτάζ

Με χορευτικά και χορωδία έκλεισαν οι εκδηλώσεις στη Βέροια για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού

Με παιδικά τμήματα χορευτικών από πολιτιστικούς συλλόγους και της ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας καθώς  και τη χορωδία του “Προμηθέα” έκλεισε το διήμερο που ήταν αφιερωμένο στην πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

Είχε προηγηθεί ο ροζ φωτισμός του Δημαρχείου στέλνοντας και μ’ αυτόν τον τρόπο το ίδιο μήνυμα: «Η πρόληψη σώζει ζωές».

Χαιρέτισαν την εκδήλωση η Πρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών «Άγιος Παρθένιος» Μαρίνα Ψωμιάδου, ο Δήμαρχος Βέροιας Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης,  και ο πρόεδρος του Παραρτήματος Βέροιας της Ελληνικής  Αντικαρκινικής Εταιρίας  Βαγγέλης Παπαχαραλάμπους.

Το πρόγραμμα άνοιξε το χορευτικό του Συλλόγου Καρκινοπαθών « Οι Αμαζόνες» μα δάσκαλο τον Αντώνη Κουκουτέγο και ακολούθησαν: Το χορευτικό του παιδικού τμήματος του  Συλλόγου Βλάχων Βέροιας με δασκάλα τη Λέμη  Γατοπούλου, το παιδικό χορευτικό του Συλλόγου «Η Καλλιθέα» με δάσκαλο τον Κώστα Τοπαλίδη.  (Λύρα  έπαιξε  ο Ιωακείμ Φωτιάδης και νταούλι ο Κυριάκος Ξυνόπουλος).  Το χορευτικό με το εφηβικό τμήμα της ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας με δάσκαλο τον Σάκη Σταυρίδη.

Τέλος το πρόγραμμα έκλεισε με τη χορωδία του «Προμηθέα» με δάσκαλο  τον Αλέξανδρο  Ιωσηφίδη. Τη χορωδία συνόδευσαν οι: Αλέξανδρος Ιωσηφίδης (πιάνο), Μάνος Παρασκευόπουλος (βιολί), Δημήτρης Δημάκος (μπάσο), Γιάννης Γεωργουδάκης (κιθάρα), Κρίστυ Κοτσελίδου  (κρουστά).

far

Φωτογραφίες: faretra.info

banner-article

Ροη ειδήσεων