Βέροια Εκδηλώσεις

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης στο Χώρο Τεχνών στη Βέροια με ελεύθερη είσοδο

Ο Δήμος Βέροιας και η ΚΕΠΑ γιορτάζουμε την επέτειο απελευθέρωσης της πόλης με μουσική εκδήλωση… μία μεγάλη συναυλία, με πρωταγωνιστή έναν από τους σπουδαιότερους Έλληνες τραγουδοποιούς , τον Αλκίνοο Ιωαννίδη.

ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
SOLO 2019

ΒΕΡΟΙΑ 15/10 8.30μ.μ
ελεύθερη είσοδος!

«Πάντα θα ξημερώνει …»

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης έρχεται στην Βέροια στις γιορτές της πόλης με μία ιδιαίτερη παράσταση. Μόνος επί σκηνής, παίζει και τραγουδάει τα τραγούδια του στην απλούστερη μορφή τους, μεταφέροντάς μας στη στιγμή της δημιουργίας τους. Ακολουθώντας μια παράδοση αιώνων, αυτή των τροβαδούρων, ταξιδεύει με μια κιθάρα ή ένα λαούτο και μοιράζεται αισθήματα, σκέψεις, εμπειρίες, όνειρα και πραγματικότητες που αφορούν όλους μας.

Το πρόγραμμα αυτό έχει παρουσιαστεί σε πολλές χώρες του εξωτερικού αλλά και στην Ελλάδα, σε μικρούς συναυλιακούς χώρους ή σε μεγάλα θέατρα, όπως το Θέατρο Λυκαβηττού στην Αθήνα και το Θέατρο Δάσους στην Θεσσαλονίκη.

Ένα πρόγραμμα ακρόασης αλλά και συμμετοχής, που μας ταξιδεύει μέσα από τις εντάσεις και τις σιωπές του στον πυρήνα της ιερής αυτής τέχνης. Πρωταγωνιστές, όπως πάντα, τα ίδια τα τραγούδια. Στέκονται μπροστά μας γυμνά και ευάλωτα, όπως γεννήθηκαν, αλλά και δυνατά όσο ποτέ. Μαζί τους ζούμε την κατάργηση της απόστασης, την μαγεία της συνύπαρξης και την μετατροπή του μοναχικού σε συλλογικό.

Αλκίνοος Ιωαννίδης: κλασική και ακουστική κιθάρα, λαούτο, φωνή

Βαγγέλης Λάππας : Ηχοληψία
Κωνσταντίνος Μαργκάς: Φωτισμός

Διοργάνωση: ΚΕΠΑ – ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ , με ειδικό δελτίο (θα διατίθεται από την Παρασκευή 11/10 , 9.00π.μ )
Πληροφορίες 2331078120 & 2331078100, Νανά Καραγιαννίδου, Χώρος Τεχνών.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας