Βέροια Πολιτισμός

“Θερινό Σινεμά” – Συνεχίζεται με επιτυχία η Εβδομάδα Κινηματογράφου της ΚΕΠΑ

ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας: Λόγω άστατου καιρού μεταφέρονται οι προβολές του “Θερινού Σινεμά”

Μέσα της Εβδομάδας Θερινού Κινηματογράφου της ΚΕΠΑ και ήδη η μέχρι τώρα πορεία της απέδειξε πως είναι μια πετυχημένη επιλογή με φανατικούς θαυμαστές.

Στο πάρκο των Αγίων Αναργύρων οι θιασώτες του Θερινού Σινεμά της ΚΕΠΑ και φέτος απολαμβάνουν ταινίες σ’ ένα γοητευτικό περιβάλλον και με ελεύθερη είσοδο.

Η Υπεύθυνη Προγραμματισμού της ΚΕΠΑ Νανά Καραγιαννίδου είπε στη faretra.info:

«Και φέτος ο κόσμος έδειξε με τη συμμετοχή του πως ο Θερινός Κινηματογράφος της ΚΕΠΑ είναι μια πετυχημένη επιλογή μας που μετατράπηκε πια σε θεσμό, χαρίζοντας στους κατοίκους της πόλης που αγαπούν το θερινό σινεμά την ευκαιρία να το χαρούν ανέξοδα και σ’ έναν πολύ ωραίο χώρο.

Διαθέτουμε 150 καθίσματα, αρκετά μεγάλη οθόνη και πολύ καλό ήχο, με αποτέλεσμα το κοινό που παρακολουθεί τις ταινίες μας και να καλύπτει κάθε βράδυ όλες τις θέσεις αλλά και να μένει ευχαριστημένο από την ποιότητα των ταινιών.

Οι δύο ιταλικές ταινίες που προβλήθηκαν στην αρχή άρεσαν πολύ και σχολιάστηκαν. Ακολούθησε και ακολουθεί ισπανόφωνος κινηματογράφος με ταινίες όχι μόνο από την Ισπανία αλλά και από την Αργεντινή, την Κολομβία και την Κούβα.»

far

Φωτογραφίες: faretra.info   

banner-article

Ροη ειδήσεων