Βέροια Ρεπορτάζ

Κεντρική Προεκλογική Συγκέντρωση του ΚΙΝΑΛ στη Βέροια: “Αξίζουμε, θέλουμε και μπορούμε να έχουμε καλύτερες μέρες!”

Κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΙΝΑΛ απόψε στη Βέροια μπροστά από το εκλογικό του κέντρο, με ομιλητή τον Παύλο Χρηστίδη Εκπρόσωπο Τύπου του Κόμματος και υποψήφιο Βουλευτή Επικρατείας.

Ο Γραμματέας της Νομαρχιακής του ΚΙΝΑΛ Ημαθίας Κώστας Ασλάνογλου παρουσίασε τον ομιλητή ως το νέο αίμα που αναζωογονεί τις δυνάμεις του ΚΙΝΑΛ, με το δυναμισμό και τη γνώση που τον διακρίνει.

Σ’ ένα ακροατήριο που το αποτελούσαν πολλά παλιά μέλη του ΠΑΣΟΚ μαζί με νέα του ΚΙΝΑΛ,  ξεκίνησε να μιλά ο Παύλος Χρηστίδης με εκτεταμένες αναφορές στη μεγάλη προσφορά του ΠΑΣΟΚ στον τόπο.

Οι αλλαγές που έγιναν και αφορούσαν τους πολλούς και όχι τους λίγους, η εξωτερική πολιτική (ΕΕ – Κύπρος), η γραμμή Παπανδρέου και Σημίτη, που ανέδειξε το ΠΑΣΟΚ ως ένα καθαρά πατριωτικό κόμμα σε αντίθεση με τη δεξιά που κυριολεκτικά βούλιαξε τη χώρα στο χρέος ήταν συγκρίσεις που τον απασχόλησαν, για να περάσει αμέσως μετά στα χρόνια της κρίσης και τις ψεύτικες ελπίδες που πούλησε ο ΣΥΡΙΖΑ στο λαό.

Ρίχνοντας στην Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ το βάρος της υπερχρέωσης της χώρας με συνέπειες βαρύτατες όχι μόνο για το παρόν αλλά και για το μέλλον κατέληξε:

«Ήρθε η ώρα της ευθύνης και της πράξης. Πρέπει να μπορέσουμε να ονειρευτούμε ξανά. Ο ΣΥΡΙΖΑ ξεπούλησε τα όνειρά μας. Όμως εμείς έχουμε όραμα και είναι στα χέρια μας. Εμείς  αξίζουμε, θέλουμε και μπορούμε να έχουμε καλύτερες μέρες!»

far

Φωτογραφίες: faretra.info

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας