Τοπικά

Παναγιώτης Χατζησάββας: Κάλεσμα στήριξης και ενίσχυσης στο ΚΚΕ

Παναγιώτης Χατζησάββας

Είναι αλήθεια πως τα προηγούμενα χρόνια, όπως πολλοί άλλωστε, στήριξα άλλες πολιτικές επιλογές, οι οποίες αποδείχθηκαν αυταπάτες, πρόδωσαν τον λαό, εφάρμοσαν ακριβώς τις ίδεις και με μεγαλύτερη ένταση πολιτικές των προηγούμενων (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ), δικαιώνοντας απόλυτα τις εκτιμήσεις αλλά και τις προειδοποιήσεις του ΚΚΕ για την απάτη του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ με τις πολιτικές που εφάρμοσε αποδείχθηκε το καλύτερο «πλυντήριο» για τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, που παρουσιάζονται σήμερα χάρη στον ΣΥΡΙΖΑ ως δικαιωμένοι.

Αυτός και μόνο αυτός φέρνει ακέραιη την ευθύνη για την άνοδο της δεξιάς για αυτό και είναι κάλπικα τα διλήμματα περί προόδου και συντήρησης.

Προοδευτικά μέτωπα δεν μπορεί να χτίσει ένα κόμμα που κυβέρνησε με τους ακροδεξιούς των ΑΝΕΛ, που εγκόλπωσε μέσα του όλους τους ακροδεξιούς που δεν ακολούθησαν τον Καμμένο, που έχει στα ψηφοδέλτια του βαριά ακροδεξιά χαρτιά όπως π.χ. την Παπακώστα, την Κουντουρά, τον Ζουράρι, τον Κουίκ, τον Παπαχριστόπουλο κ.ά.

Το μόνο αντίπαλο δέος και η μόνη αντιπολιτευτική δύναμη απέναντι στις αντιλαϊκές πολιτικές που οι πάντες γνωρίζουν πως θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση είτε με ΝΔ είτε με ΣΥΡΙΖΑ είναι μόνο ένα ισχυρό, ένα ενισχυμένο ΚΚΕ που θα βάλει εμπόδια στην αντιλαϊκή πολιτική, που αγωνίζεται για την προάσπιση των λαϊκών συμφερόντων μέσα και έξω από τη Βουλή, που έχει δώσει και δίνει καθημερινά δείγματα γραφής με την καθαρότητα και σταθερότητα των θέσεών του.

Μπορεί ορισμένοι να διαφωνείτε σε πολλά με το ΚΚΕ αλλά είναι το μόνο κόμμα που δικαιώθηκε στις θέσεις κι αναλύσεις του και κυρίως είναι το μόνο κόμμα που τα μέλη και οι φίλοι του καταθέτουν και την ψυχή τους στα σωματεία, στους μαζικούς λαϊκούς αγώνες για να βάλουν εμπόδια στην αντιλαϊκή λαίλαπα. Οι εργαζόμενοι αναγνωρίζουν πως αν δεν υπήρχε σήμερα το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ φύλλο δε θα κουνιόταν.

Η ψήφος, λοιπόν, στο ΚΚΕ στις 7 Ιούλη είναι η μόνη ψήφος που δυναμώνει τη λαϊκή διεκδίκηση, είναι η μόνη ψήφος που θα ενισχύσει τη λαϊκή αντιπολίτευση απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική της επόμενης κυβέρνησης, όποια κι αν είναι αυτή.

Με όλο το θάρρος, με λόγια βγαλμένα από την καρδιά μου, σας καλώ να ψηφίσουμε τη δική μας δύναμη, να δυναμώσουμε τη δική μας φωνή.

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΚΕ

ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΔΥΝΑΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ

Χατζησάββας Παναγιώτης

Εκπαιδευτικός

Εκλεγμένος στο Δ.Σ. του ΣΕΠΕ Ημαθίας με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΜΕ

banner-article

Ροη ειδήσεων