Βέροια Ρεπορτάζ

Κώστας Παπαδάκης στη Βέροια: “Το ΚΚΕ είναι η ελπίδα για το αύριο – Δίνουμε με αισιοδοξία τη μάχη”

Στη Βέροια, στην Πλατεία της Ελιάς, το ΚΚΕ πραγματοποίησε την κεντρική του προεκλογική συγκέντρωση, με ομιλητή τον Κώστα Παπαδάκη, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και Ευρωβουλευτή του Κόμματος.

Προλογίζοντας η υποψήφια βουλευτής Ιωάννα Σοφρόνωφ έδωσε το πολιτικό τοπίο, όπως διαμορφώνεται, και τον ρόλο που καλείται και μπορεί να παίξει το ΚΚΕ στις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Καλώντας όσους ψήφισαν το Κόμμα στις προηγούμενες εκλογές να το υποστηρίξουν κι αυτήν τη φορά με πάθος, αλλά και όσους δεν το έκαναν να το αποφασίσουν τώρα, το χαρακτήρισε στήριγμα και μοναδικό αποκούμπι του λαού.

Μιλώντας για την προσφορά του Κόμματος μέσα και έξω από τη Βουλή, κάλεσε τους ψηφοφόρους να μην υποχωρήσουν σε ψευτοδιλήμματα. Ο μοναδικός στόχος όλων πρέπει να είναι το δυνάμωμα του ΚΚΕ, του μόνου κόμματος που αγωνίζεται κόντρα στο κεφάλαιο και στα κόμματα που το υπηρετούν.

Ο Κώστας Παπαδάκης, με τη φράση «εμπόδιο στα όνειρά μας είναι το σάπιο πολιτικό σύστημα», ξεκίνησε να μιλά  δίνοντας την κατάσταση της εξαθλίωσης στην οποία έχει οδηγηθεί ο λαός με τις πολιτικές που εφαρμόστηκαν μέχρι τώρα, χαρακτηρίζοντας το ΚΚΕ ασπίδα.

«Η μέχρι τώρα στάση του ΣΥΡΙΖΑ έφερε τη ΝΔ στα πρόθυρα της εξουσίας» είπε,  αναφέροντας όλους τους τομείς στους οποίους οι πολιτικές που εφαρμόστηκαν τους οδήγησαν σε πλήρη αποδόμηση.

Η ζοφερή κατάσταση στον Εργασιακό Τομέα, στην Υγεία, την Παιδεία, το Ασφαλιστικό, αποδόθηκαν με ρεαλισμό, αφήνοντας περιθώρια για ακόμη μεγαλύτερη επιδείνωση των συνθηκών, αφού η ΕΕ  και τα εδώ φερέφωνά της δεν εκπροσωπούν παρά μόνο το Κεφάλαιο και τα συμφέροντά του.

Τονίζοντας τους κινδύνους που εγκυμονεί όχι μόνο η Συμφωνία των Πρεσπών και η ένταση με την Τουρκία, αλλά και η γενικότερη εξωτερική πολιτική μας που οδηγεί στον εφησυχασμό, ολοκλήρωσε λέγοντας πως σε μια περιοχή ανάφλεξης, στην οποία βρισκόμαστε γεωγραφικά, το ΝΑΤΟ και οι χώρες της ΕΕ  δεν αποτελούν για μας καμιά εγγύηση ειρήνης.

Η μόνη λύση είναι η απεμπλοκή της χώρας από ΝΑΤΟ και ΕΕ κι αυτό μόνο το ΚΚΕ μπορεί να το πετύχει, μελλοντικά, δίνοντας στο λαό όσα του ανήκουν, οδηγώντας τον σε καλύτερες μέρες.

Το ΚΚΕ είναι το μόνο Κόμμα που μπορεί να κάνει πραγματική αντιπολίτευση και να δώσει ένα όραμα για το μέλλον. «Το ΚΚΕ είναι η ελπίδα. Με αισιοδοξία στη μάχη» κατέληξε ο Κώστας Παπαδάκης.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παρουσία όλων των υποψηφίων που πλαισίωσαν μαχητικά τον ομιλητή.

far

Φωτογραφίες: faretra.info    

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας