Βέροια

Τον ΟΑΕΔ στη  Βέροια επισκέφτηκε κλιμάκιο του ΚΚΕ

Δελτίο Τύπου

Την  Παρασκευή  28  Ιουνίου  κλιμάκιο  του  ΚΚΕ   με  επικεφαλής την   υποψήφια βουλευτή  του  Κόμματος  Ιωάννα  Σοφρόνωφ , επισκέφτηκε  τον ΟΑΕΔ   στη  Βέροια  και  συνομίλησε με  εργαζομένους  .

Στην συζήτηση με τους εργαζόμενους υπογραμμίστηκε  η σημασία που έχει για τους ίδιους τους υπαλλήλους η ενίσχυση του ΚΚΕ στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, καθώς την επομένη των εκλογών, η επίθεση σε βάρος τους, όπως και σε βάρος όλου του λαού, θα συνεχιστεί. Τόνισαν ακόμα στους εργαζόμενους ότι είναι στο χέρι τους να προσπεράσουν τα ψευτοδιλήμματα με τα οποία προσπαθούν να τους βάλουν στο χέρι ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ, τα άλλα κόμματα του κεφαλαίου, που στο όνομα της εξυπηρέτησης των συμφερόντων των επιχειρηματικών ομίλων στηρίζουν την πολιτική των περικοπών σε μισθούς και συντάξεις, τρέλαναν το λαό στους φόρους, τσάκισαν το εισόδημα χιλιάδων εργαζομένων, έκαναν κανόνα την «ευελιξία» και τη δουλειά χωρίς δικαιώματα, απογύμνωσαν από προσωπικό, ιδιωτικοποίησαν και εμπορευματοποίησαν υπηρεσίες, που απευθύνονται ακόμα και στις πιο στοιχειώδεις ανάγκες του λαού.

Επισήμαναν ότι το πραγματικό δίλημμα επομένως μπροστά στην κάλπη δεν είναι ποιος θα είναι ο πιο δυνατός την επόμενη μέρα για να πετσοκόβει δικαιώματα, να κάνει περικοπές και να βάζει φόρους, πιάνοντας το νήμα από εκεί που το αφήνει κάθε φορά ο προηγούμενος. Το ζητούμενο είναι να ενισχυθεί το ΚΚΕ, που με συνέπεια αντιπάλεψε όλους τους μνημονιακούς νόμους σε βάρος των εργαζομένων σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, είτε με κυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ είτε με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Το ΚΚΕ θα είναι εδώ και την επόμενη μέρα, μπροστά στους αγώνες για να μπουν εμπόδια στην επίθεση που θα συνεχίζεται, ενάντια σε νέα αντιλαϊκά μέτρα, αλλά και για να οργανωθεί καλύτερα ο αγώνας για ανάκτηση απωλειών και διεύρυνση των δικαιωμάτων. Αυτή είναι η μόνη εγγύηση ότι ο λαός δεν θα βρεθεί απροετοίμαστος και ανυπεράσπιστος απέναντι στο επόμενο κύμα της επίθεσης, από οποιαδήποτε κυβέρνηση.

 

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας