Σχόλια

Ένας νέος τενόρος γεννιέται στην Ημαθία

Εντυπωσιακός στην αποψινή συναυλία της «Πρόσβασης» ο Μιλτιάδης Τζιμούρτος, που συμμετείχε με το Ωδείο της Αλεξάνδρειας «Μινόρε», στην εκδήλωση της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών, μαζί με τα Ωδεία Δημητρίου της Βέροιας και «Αριστοτέλης» της Νάουσας, στην Πλατεία Δημαρχείου της Βέροιας.

Ακούσαμε για πρώτη φορά τον Μιλτιάδη στα δεκαέξι του χρόνια να τραγουδά εκπληκτικά για την ηλικία του το «Τι ωραία που είναι η αγάπη μου», από το «Μάουτχαουζεν» του Μίκη Θεοδωράκη, στο Εκκοκκιστήριο Ιδεών.

Σήμερα ο Μιλτιάδης στα δεκαεννιά του είναι δευτεροετής φοιτητής στο Μουσικών Σπουδών του Αριστοτελείου, δίνοντας στο ταλέντο του και την επιστημονική θωράκιση που χρειάζεται.

Κι απ’ ότι φαίνεται, ακούγοντας απόψε τον τρόπο με τον οποίο ερμήνευσε το βασικό θέμα από τον «Νονό» του Νίνο Ρότα, ενθουσιάζοντας το κοινό, εξελίσσεται σ’ έναν νεαρό τενόρο, που μπορεί να έχει μπροστά του πολύ δρόμο ακόμα, έχει όμως και το ταλέντο, και την εργατικότητα και το ήθος, για να ξεχωρίσει. Το πιστεύουμε και του το ευχόμαστε!

far

Φωτογραφίες: faretra.info

 

 

banner-article

Ροη ειδήσεων