Το "Εν Σώματι Υγιεί" Βέροιας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Boccia

Με 2 αθλητές συμμετέχει και φέτος το Α.Σ. ΑμεΑ "Εν Σώματι Υγιεί" Βέροιας

Με δύο αθλητές (αντί των 4 αρχικά δηλωθέντων*) θα συμμετέχει το σωματείο μας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Boccia 2019 που διοργανώνει η ΕΑΟμ-ΑμεΑ και μέγα χορηγό τον ΟΠΑΠ. Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί όπως κάθε χρόνο στο Κλειστό Γυμναστήριο "Γιώργος Στεφανόπουλος" (πρώην Ολυμπιακό Κέντρο Πυγμαχίας, στο Περιστέρι από την Τετάρτη 26 ως την Κυριακή 30 Ιουνίου 2019.

   Οι αγώνες θα ξεκινήσουνε με τα ομαδικά αγωνίσματα και τα ζευγάρια και θα συνεχιστούν με τα ατομικά όλων των κατηγοριών την Παρασκευή 28 Ιουνίου.
Οι συμμετοχές μας

Από το σωματείο μας θα συμμετέχει για πρώτη φορά ο μόλις 15 ετών αθλητής Μάζνας Γιώργος-Ραφαήλ από τα Γιαννιτσά, στην κατηγορία BC1 και στην κατηγορία ΒC4 o Νίκος Ντουμανόπουλος,  ο οποίος στην παρθενική του εμφάνιση πέρσι κατάφερε και κατετάγη στην 6η θέση. Ο Ντουμανόπουλος τέθηκε επικεφαλής του ΣΤ' Ομίλου στην κατηγορία ΒC4 και θα αγωνιστεί στις 28-29/06, ενών ο Μάζνας, θα αγωνιστεί στον Ε' Όμιλο της κατηγορίας BC1, στις 29/06. Στην επόμενη φάση προκρίνονται οι πρώτοι κάθε ομίλου και οι επόμενοι 2 καλύτεροι και θα αγωνιστούν για τα μετάλλια την Κυριακή 30/06.

Η αποστολή του "Εν Σώματι Υγιεί" θα αναχωρήσει την Πέμπτη 27 Ιουνίου και εκτός από τους αθλητές θα αποτελείται από τους συνοδούς των αθλητών, την κ. Κλαίρη Αλεξάνδρου, υπέυθυνη προπονήτρια του τμήματος Γιαννιτσών και τον κ. Αλέξανδρο Καραϊωσήφ, επικεφαλής προπονητή, ο οποίος θα είναι και ο αρχηγός της αποστολής.

Συντάκτης

Faretra.info
Faretra.info 30253 posts

Σύνταξη, επεξεργασία ύλης & ανάρτηση ειδήσεων

0 Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

Ειδήσεις με Διάρκεια