Βέροια Εκδηλώσεις

Βέροια Εύηχη Πόλη. “100 χρόνια μνήμης” και “πλήρη ντάξει”, Σάββατο 22 Ιουνίου – Πρωινές εκδηλώσεις

Σάββατο 22 Ιουνίου, 11.30π.μ

100ΧΡΟΝΙΑ ΜΝΗΜΗΣ

100 νταούλια παρελαύνουν στους δρόμους της πόλης σε ποντιακούς σκοπούς

 Επιμέλεια : Ουσταμπασίδης Δημήτρης

Δρόμοι της πόλης – Αγορά

————————————–

Σάββατο 22 Ιουνίου, 12.00μ.

ΠΛΗΡΗ ΝΤΑΞΕΙ

Ρεμπέτικη κομπανία

 Οι πλήρη ντάξει είναι μια γνήσια λαϊκή κομπανία που ακολουθεί την παράδοση του προπολεμικού ρεμπέτικου τραγουδιού φέρνοντάς την στο τώρα! “Συνεχιστές της ελληνικής λαϊκής μουσικής παράδοσης μέσω της δικιάς τους δημιουργίας” αποκαλεί τους πλήρη ντάξει το γαλλικής παραγωγής ντοκυμαντέρ “Le grand tour – La Grèce” – 2013.

Με τη βοήθεια πολλών φίλων τους, καταφέρανε να εκδόσουν τέσσερις (4) δίσκους με δικά τους κομμάτια, πλήρη ντάξει – 2013, ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ – 2014, Τρίτος ΔΙSKOS – 2015, soirée – 2019, με τα τραγούδια που εμπεριέχονται να πατάνε στο παραδοσιακό – λαϊκό ύφος.

Τραγούδια από τη δισκογραφία τους αλλά και παλιά ρεμπέτικα συνθέτουν το ρεπερτόριο που παρουσιάζουν στις ζωντανές εμφανίσεις τους. Ο δυναμισμός στην οργανοπαιξία και ο λυρισμός των φωνών τους είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που τους προσάπτουν οι φίλοι ακροατές τους.

ΈΈχουν παρουσιάσει τη δουλειά τους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ( Κύπρο,Βέλγιο, Ολλανδία, Αυστραλία), σε διάφορους χώρους και φεστιβάλ και έχουν φιλοξενηθεί σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές καθώς και στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.

ΈΈχουν συνεργαστεί με ανθρώπους από τον καλλιτεχνικό χώρο (Video artists, designers, ζωγράφους, εικαστικούς, φωτογράφους, ηχολήπτες, παραγωγούς) διαμορφώνοντας ένα ευρύ πεδίο δράσεων γύρω από την κομπανία.

Αγορά – πεζόδρομος Τσούπελη

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας