Τοπικά

Στέργιος Καλπάκης: “Τώρα αποφασίζουμε για τη ζωή μας!”

Στέργιος Καλπάκης

Με την επίσημη ανακοίνωση των ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, θέλω να ευχαριστήσω το κόμμα μου, τη Δημοκρατική Αριστερά, για την πρόταση και τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για την επιλογή μου ως υποψήφιου βουλευτή στην Ημαθία. Στην περιοχή που γεννήθηκα, μεγάλωσα κι έζησα τα περισσότερα από τα 29 μου χρόνια.

Στις ευρωεκλογές του περασμένου Μαΐου είχα την τιμή να συμμετέχω στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και να δώσω κι εγώ μαζί με 41 άξιες και άξιους συντρόφισσες και συντρόφους τη μάχη σε όλη τη χώρα. Το αποτέλεσμα ήταν κατώτερο των προσδοκιών μας. Το μήνυμα από μια κοινωνία ταλαιπωρημένη απ’ τη δεκαετή κρίση ήταν σαφές.

Μπροστά μας πλέον βρίσκεται η μάχη των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου. Και σε αυτές τις εκλογές οι Έλληνες πολίτες καλούνται να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο διαφορετικά σχέδια για τη διακυβέρνηση του τόπου. Θα προχωρήσουμε στην εποχή μετά τα μνημόνια με προάσπιση κι ενίσχυση των εργασιακών δικαιωμάτων, με αναβάθμιση των υπηρεσιών στην υγεία και στην παιδεία και στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, όπως προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, ή θα επιστρέψουμε στην εργασιακή ανασφάλεια, στην αποδόμηση του κράτους πρόνοιας και στις φοροελαφρύνσεις για την ελίτ, όπως υπονοεί η ΝΔ;

Η μάχη θα είναι καθαρά προγραμματική και θα τη δώσουμε καθημερινά, πόρτα την πόρτα – γειτονιά τη γειτονιά. Για να φτάσουν οι προοδευτικές μας προτάσεις και στο τελευταίο σπίτι. Γιατί τώρα αποφασίζουμε για τη ζωή μας!

Στέργιος Καλπάκης

Υπ. Βουλευτής Ημαθίας ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία

banner-article

Ροη ειδήσεων