Βέροια

Αλέξανδρος Τσαχουρίδης: “Από καρδιάς ευχαριστίες…”

Από τον Δικηγόρο Αλέξανδρο Τσαχουρίδη, που διακρίθηκε στις δημοτικές εκλογές κατακτώντας την 4η θέση στο συνδυασμό “Δράση με Γνώση” του Κων/νου Βοργιαζίδη, που εκλέγεται για δεύτερη φορά Δήμαρχος Βέροιας, πήραμε το παρακάτω κείμενο.

“Από καρδιάς ευχαριστίες στον Δήμαρχο Κωνσταντίνο Βοργιαζίδη πρωτίστως , που με επέλεξε να σταθώ δίπλα του σ’ αυτόν τον δύσκολο αλλά όμορφο αγώνα!
Ιδιαίτερα σ’ αυτούς, και ήταν πολλοί και συγκινητικοί, που για μια ακόμη φορά στήριξαν την επιλογή μου και έδωσαν μαζί μου την μάχη! Στον άνθρωπό μου!
Σ’ όλους τους συνυποψηφίους της παράταξής μας για την συνεργασία και την ομαδικότητα!
Στους άλλους Υποψηφίους Δημάρχους και συμβούλους, για το υψηλό επίπεδο πολιτικού πολιτισμού, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων !
Στους πολίτες, που σωστά επέλεξαν να μην απέχουν, άλλα έπραξαν το δημοκρατικό καθήκον τους και στην συντριπτική τους πλειοψηφία τίμησαν τον Δήμαρχο Κωνσταντίνο Βοργιαζίδη, την παράταξή μας και εμένα με την εμπιστοσύνη τους!
Σ’ όλους όσους δούλεψαν, (δικηγόρους, δικαστές, δικαστικούς υπάλληλους , εφορευτικές επιτροπές, εθελοντές), για να φέρουν σε πέρας αυτές τις δύσκολες και με προβλήματα εκλογές!
Σε όλα τα Μ.Μ.Ε, έντυπα και ηλεκτρονικά, μέσα από τα οποία μπόρεσα να έρθω κοντά στους πολίτες και και επικοινωνήσω τις θέσεις μου και της παράταξής μας!
Από καρδιάς ευχαριστίες!
Η εντολή σαφής!
Ενωμένοι με συνεργασίες και συγκλίσεις την επόμενη μέρα, με πράξεις, με εντιμότητα και κοινή προσπάθεια για την πόλη, τα χωριά της, τους πολίτες!”

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΑΧΟΥΡΙΔΗΣ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας