Βέροια Εκδηλώσεις

Έκθεση έργων “3ου Διαγωνισμού Εικαστικών” στην Αντωνιάδειο Στέγη, από 21 έως και 26 Μαΐου

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Βέροιας, οι Δ/νσεις Β/θμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας & Πέλλας και η φωτογραφική Ομάδα του Τομέα Εφαρμοσμένων Τεχνών – ΕΠΑΛ Βέροιας σας προσκαλούν στην έκθεση έργων, εμπνευσμένων από το θέατρο, του 3ου Διαγωνισμού Εικαστικών. Τα έργα που εκτίθενται είναι μάσκες, πρόσωποι,  ζωγραφική, αφίσα, ζωγραφική προσώπου με θεματολογία φιγούρες ζώων & πουλιών, θεατρικό κοστούμι.

Τα έργα είναι μαθητών από τα σχολεία: 1ο ΕΠΑΛ Βέροιας, 2ο ΕΠΑΛ Γιαννιτσών, 1Ο ΓΕΛ  Αλεξάνδρειας, 2Ο ΓΕΛ Αλεξάνδρειας, 2ο Γυμνάσιο Αλεξάνδρειας, Γυμνάσιο Τρικάλων και Γυμνάσιο Επισκοπής.

Μαζί με τα έργα εκτίθενται και οι φωτογραφίες των έργων, αποτέλεσμα της φωτογράφησης από τη Ομάδα του Τομέα Εφαρμοσμένων Τεχνών – ΕΠΑΛ Βέροιας στην πόλη της Βέροιας.

Τα έργα μετά  από την έκθεσή τους στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο (Μεντεσέ Ταζαμί) βρίσκονται στον εκθεσιακό χώρο του φουαγιέ της Αντωνιάδειας Στέγης Γραμμάτων & Τεχνών Δήμου Βέροιας από την Τρίτη 21 έως και την Κυριακή 26  Μαΐου  2019.

Η  έκθεση είναι επισκέψιμη για το κοινό, καθημερινά ώρες 9.00π.μ. – 9.00μ.μ. και για τα σχολεία από την Τρίτη 21 Απριλίου 2019 έως και την  Παρασκευή  24  Μαΐου 2019 ώρες 8.30π.μ. – 2.30μ.μ.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας