Βέροια

Η Βίκυ Φλέσσα, υποψήφια Ευρωβουλευτής της ΝΔ στη Βέροια: “Μ’ ενδιαφέρει η Περιφέρεια”

Η Βίκυ Φλέσσα, υποψήφια Ευρωβουλευτής της ΝΔ, επισκέφτηκε τη Βέροια στα πλαίσια του προεκλογικού της αγώνα και μετά από συνάντηση με τον Μητροπολίτη κ. Παντελεήμονα βρέθηκε στο «εκτός χάρτη» με οπαδούς και στελέχη του Κόμματος.

Η γνωστή δημοσιογράφος της ΕΡΤ έδωσε τις συντεταγμένες της μετεκλογικής της πορείας επικεντρωμένη κυρίως στο θέμα του Πολιτισμού και της στήριξης της Περιφέρειας.

Υποσχέθηκε, μετά την εκλογή της, να δώσει βάρος στη στήριξη της Περιφέρειας, εντυπωσιασμένη από την αδρότητα και την ειλικρίνεια στο χαρακτήρα των Μακεδόνων.

Για την περιοχή μας ειδικά δήλωσε πως παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον με τους θησαυρούς των Αιγών αλλά και το Βήμα του Αποστόλου Παύλου.

Πέρα από τα γενικά θέματα μπήκε και σε ειδικότερα, όπως την αντιμετώπιση της φύλαξης των μικρών παιδιών αλλά και τη φροντίδα της τρίτης ηλικίας, θέματα στα οποία η Ελλάδα υπολείπεται σε σχέση με την Ευρώπη

«Σε μια εποχή που έχει τρωθεί ανεπανόρθωτα το κύρος της χώρας, το μόνο όπλο που μας απέμεινε είναι ο πολιτισμός» κατέληξε, επιμένοντας αναλυτικά στο πώς μπορεί να αποτελέσει μέσο διεκδικήσεων.

far

Φωτογραφίες: faretra.info

banner-article

Ροη ειδήσεων