Βέροια

Κώστας Κεφαλίδης: “Το να αγωνίζεσαι για το αύριο της πόλης που μεγάλωσες σε δικαιώνει ως πολίτη”

Ο Κώστας Κεφαλίδης κατεβαίνει για δεύτερη φορά υποψήφιος στη Δημοτική Κοινότητα Βέροιας, με το συνδυασμό «Δράση με Γνώση» του Κώστα Βοργιαζίδη, στην οποία και είναι Σύμβουλος από το 2014. Εκθέτει τους λόγους που τον οδήγησαν και τον οδηγούν στη συγκεκριμένη επιλογή, γράφοντας:

Γεννήθηκα στη Βέροια το 1960, όπου και μεγάλωσα. Ασχολήθηκα από μικρός με το ποδόσφαιρο στην ομάδα της «Βέροιας». Απόφοιτος Λυκείου και ΙΕΚ Λογιστικής.  Είμαι συνταξιούχος Αστυνομικός και έχω δύο παιδιά, τη Βάσω και το Δημήτρη.

Είμαι Σύμβουλος στη Δημοτική Κοινότητα Βέροιας από το 2014 με το συνδυασμό «Δράση με Γνώση» του Κώστα Βοργιαζίδη και υποψήφιος πάλι στη Δημοτική Κοινότητα με τον ίδιο συνδυασμό.

Δεν είμαι πολιτικός, ούτε φιλοδοξώ να αναδειχθώ μέσω της εκλογής μου από το Δήμο. Δεν επιδιώκω κανένα χρηματικό κέρδος, λόγω του ότι είμαι συνταξιούχος.

Έχοντας όλη την ημέρα ελεύθερη και χρόνο απεριόριστο, χωρίς υποχρεώσεις, αποφάσισα να διαθέσω το χρόνο μου για το καλό της πόλης που μεγάλωσα και που αγάπησα, της Βέροιας. Έτσι, το 2014 δέχθηκα την τιμητική πρόσκληση του κ. Βοργιαζίδη να μετέχω στο ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Κοινότητας «Δράση με Γνώση», όπου εκλέχτηκα και είμαι σύμβουλος μέχρι και σήμερα.

H εργατικότητά, το ήθος και η τιμιότητα του  Δημάρχου ήταν τα κριτήρια συμμετοχής μου και πάλι στο ψηφοδέλτιο  για τη Δημοτική Κοινότητα Βέροιας.

Ο Δήμαρχος μιας πόλης πρέπει να έχει ως πρώτος πολίτης, κατά την άποψή μου, αρετές αδιαμφισβήτητες, όπως αξιοπρέπεια, εντιμότητα, ήπιο χαρακτήρα και φυσικά ικανότητα στη διοίκηση και αγάπη για την πόλη, αρετές που χαρακτηρίζουν τον Κώστα Βοργιαζίδη.

Οι «τσαμπουκάδες», οι «τζάμπα μάγκες», που μπορούν… ν’ αλλάξουν τα πάντα σε μια νύχτα(!), όπως και οι «τσιγγάνοι της πολιτικής» είναι μόνο για καφενεία και για γήπεδα…

Ζητώ την ψήφο σας κοιτάζοντάς σας στα μάτια και σας υπόσχομαι ότι θα αγωνιστώ για το καλύτερο της πόλης που αγαπάμε, τιμώντας την ψήφο σας.

Γιατί το να αγωνίζεσαι για το αύριο της πόλης που μεγάλωσες σε δικαιώνει ως πολίτη!   

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας