Βέροια

Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο Βέροιας: Θεματική Εβδομάδα 2019

θεατρική παράσταση – αθλητικές εκδηλώσεις

Στα πλαίσια της Θεματικής Εβδομάδας 2019 δόθηκε σήμερα στο σχολείο μας θεατρική παράσταση με τον τίτλο: «Ο Πόλεμος των Βασιλιάδων». Θέμα του έργου ήταν η «μάχη» ανάμεσα στην καθαριότητα και στην βρωμιά! Στο θεατρικό έργο, το οποίο συνέγραψε η λογοθεραπεύτρια του ΕΝΕΕΓΥΛ Βέροιας, Ευαγγελία Μπαρίνη, συμμετείχαν οι μαθητές: Ραφαήλ Α. (Γ1), Κωνσταντίνος Α. (Γ2), Αθανάσιος Α. (Γ1), Αντώνης Ν. (Γ1), Γιάννης Ο. (Γ1), Βασίλης Σ. (Γ1), Χρήστος Κ. (Β΄Λυκ.), Βαλάντης Μ. (Β΄Λυκ.) και Γιάννης Σ. (Δ1) και οι μαθήτριες: Χριστίνα Π. (Δ2) , Παναγιώτα Τ. (Γ1), Αγγελική Π. (Δ2), Σοφία Τ. (Α2), Αγγελική Μ. (Α2) και Γεωργία Κ. (Α2). Στην κατασκευή των σκηνικών και στην σκηνοθεσία της παράστασης βοήθησαν, επίσης, η καθηγήτρια καλλιτεχνικών του σχολείου, Σταματία Κατσιγιαννοπούλου  και η σχολική νοσηλεύτρια, Ελένη Αθανασιάδου.

Η παράσταση έγινε δεκτή με ενθουσιασμό τόσο από τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου, όσο και από γονείς που προσκλήθηκαν να καμαρώσουν το υποκριτικό ταλέντο των παιδιών τους!

Την παράσταση είχαν την χαρά να παρακολουθήσουν, μετά από πρόσκληση του σχολείου μας, οι μαθητές και οι καθηγήτριες τμημάτων του 3ου Γυμνασίου Βέροιας. Στην συνέχεια, πραγματοποιήθηκαν αθλοπαιδιές στην αυλή του σχολείου με την συμμετοχή παιδιών και από τα δύο σχολεία με υπεύθυνο τον γυμναστή, Πολύκαρπο Κουτσαντά.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας