Βέροια

Βασιλική Καραδήμου: “Συστράτευση για μια πόλη βιώσιμη, λειτουργική, ελκυστική…”

Η γνωστή ακτινοδιαγνώστρια της Βέροιας Βασιλική Καραδήμου, που τιμά το ιατρικό λειτούργημα όχι μόνο στο  επιστημονικό επίπεδο αλλά και στο κοινωνικό, με συνεχή δράση ευαισθητοποίησης του κόσμου της πόλης στο θέμα της πρόληψης του καρκίνου και ειδικά του μαστού, οργανώνοντας με τους αρμόδιους φορείς καμπάνιες και συμμετέχοντας ενεργά σ’ αυτές, κατεβαίνει στον εκλογικό στίβο των Δημοτικών Εκλογών με τους “Συνδημότες” του Παύλου Παυλίδη, καταθέτοντας τη δική της άποψη για την πόλη. Γράφει:   

“Φίλες και φίλοι με χαρά σας ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου στις Δημοτικές Εκλογές με τον συνδυασμό ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ, με υποψήφιο Δήμαρχο τον ΠΑΥΛΟ ΠΑΥΛΙΔΗ.

Αποφάσισα μετά από ώριμη σκέψη να διαβώ το δύσκολο δρόμο της ενασχόλησης με τα κοινά. Μοναδικό κίνητρο στην απόφαση μου αυτή είναι η διάθεση προσφοράς στην πόλη και στους συμπολίτες μας. Νομίζω, επιτρέψτε μου να πω, ότι είναι κάτι που έχω αποδείξει με την ενασχόλησή μου σε κοινωνικό επίπεδο τα προηγούμενα χρόνια.

Στο πρόσωπο του ΠΑΥΛΟΥ ΠΑΥΛΙΔΗ αναγνωρίζω έναν ικανό και άξιο άνθρωπο με σχέδιο και όραμα για την πόλη.

Τελειώνοντας θέλω να τονίσω ότι θεωρώ όλους τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, ανεξάρτητα από την παράταξη με την οποία εκτίθενται ΣΥΝΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ και όχι ανθυποψηφίους. Όλοι μαζί την επομένη των εκλογών , από όποια θέση επιλέξουν οι πολίτες της Βέροιας, θα κληθούμε να συνθέσουμε απόψεις και προγράμματα για το κοινό καλό.

Ελπίζω να μετατρέψουμε την ανάγκη συνεργασίας, λόγω εκλογικού νόμου, σε ευκαιρία συγκερασμού απόψεων και δυναμικής συνισταμένης.

Για να συμβεί όμως αυτό απαιτείται, από πλευράς των πολιτών, η ανάδειξη συμβούλων που έχουν αποδείξει ότι διαθέτουν κουλτούρα συνεργασίας”.

Βιογραφικό Σημείωμα

Γεννήθηκα στην  Βέροια  στις  4 Απριλίου του  1970.  Στον  τόπο  αυτό  μεγάλωσα, ζω και  δραστηριοποιούμαι  επαγγελματικά  τα  τελευταία  χρόνια.  Ο  πατέρας  μου  Αναστάσιος  Καραδήμος  ήτανε  οικοδόμος  και η  μητέρα  μου   Ιφιγένεια  Καραδήμου είναι   νοικοκυρά, με  καταγωγή  από το  Λέχοβο  Φλωρίνης  αμφότεροι.

Είμαι  παντρεμένη  με  τον  Αναστάσιο Κοτρώνη, Γενικό  Χειρουργό και  μητέρα  ενός 11χρονου αγοριού, του  Κωνσταντίνου-Νεκτάριου  Κοτρώνη.

Διεκπεραίωσα τον  κύκλο  της  πρωτοβάθμιας και  δευτεροβάθμιας  εκπαίδευσης (στο  6 Δημοτικό  σχολείο  και  στο  4  Γυμνάσιο  και  Λύκειο Βέροιας ) ως  αριστούχος  μαθήτρια.

Αποφοίτησα  με  άριστα  από την Ιατρική  σχολή  του  Πανεπιστημίου  Φερράρα-Ιταλίας.

Κατέχω  τον  τίτλο της  Ακτινοδιαγνωστικής ειδικότητας,  με  μετεκπαίδευση  στην  απεικόνιση  του  μαστού.

Μετά  από  αρκετά  χρόνια  εργασίας σε  νοσοκομεία  της  Θεσσαλονίκης, διορίστηκα  ως  Επιμελήτρια Β΄στο Γ.Ν Κατερίνης, όπου ανέλαβα ως  υπεύθυνη, και  πρωτολειτούργησα το  Τμήμα  Απεικόνισης  Μαστού.

Τα  τελευταία 5 χρόνια  περίπου, εργάζομαι  ως  Επιμελήτρια Α΄&   Υπεύθυνη  του  Ακτινολογικού Εργαστηρίου  Κ.Υ. Βέροιας ( πρώην ΙΚΑ).

Συμμετείχα σε  πλήθος  επιστημονικών συνεδρίων  και εργασιών, θεματολογίας  ανάλογης  της  ειδικότητάς  μου.

Λόγω της  ενασχόλησής  μου  με  την  απεικόνιση  του  Μαστού, δραστηριοποιήθηκα  στο   θέμα  αυτό  και  σε  κοινωνικό  επίπεδο, διοργανώνοντας  και  συμμετέχοντας  σε  εθελοντικές  δράσεις  και  ενημερωτικές  ομιλίες σε  συνεργασία  με άλλους  φορείς.

Μέλος  του Δ.Σ. του  Ιατρικού  Συλλόγου  Ημαθίας

Μέλος  της Ελληνικής  Ακτινολογικής  Εταιρείας

Μέλος  της  Ελληνικής  Εταιρείας  Απεικόνισης  Μαστού

Μέλος  της  Διοικούσας Επιτροπής  της Ελληνικής  Αντικαρκινικής Εταιρείας-Παράρτημα      Βέροιας.

Μέλος  του  Συλλόγου  φίλων  του  Πολυκεντρικού  Μουσείου  των  Αιγών

Μέλος  του Λυκείου  Ελληνίδων  Βέροιας

Από το 2012 ζω μόνιμα στη Βέροια. Στα  επτά αυτά χρόνια  η καθημερινότητα στην πόλη μας παραμένει τουλάχιστον στάσιμη και ταυτόχρονα εκλείπει παντελώς ένα γενικότερο σχέδιο αναπτυξιακής πολιτικής.

Με βάση τα παραπάνω συστρατεύομαι με τους ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ και τον ΠΑΥΛΟ ΠΑΥΛΙΔΗ ως υποψήφιο δήμαρχο. Το ήθος, η διεκδικητικότητα και το όραμα του ΠΑΥΛΟΥ ΠΑΥΛΙΔΗ αποτελούν εχέγγυο για την αναστροφή της σημερινής καθοδικής πορείας του δήμου.

Όλοι μαζί θα δώσουμε τη μάχη να καταστήσουμε την πόλη μας καταρχήν βιώσιμη και λειτουργική και μεσοπρόθεσμα ελκυστική σε κατοίκους και επισκέπτες . Ταυτόχρονα σε μακροπρόθεσμο επίπεδο να θέσουμε τις βάσεις για να αναδείξουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου. Αγροτική παραγωγή , μεταποίηση,  τουρισμός. Λέξεις χιλιοειπωμένες και πιθανόν κακοποιημένες τα προηγούμενα χρόνια, που μέσα από το πρόγραμμα των ΣΥΝΔΗΜΟΤΩΝ καθίστανται πραγματικός μοχλός ανάπτυξης.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας