Το "Εν Σώματι Υγιεί" στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Para Table Tennis 2019

Αναχωρεί την Παρασκευή από τη Βέροια, η αποστολή του Α.Σ. ΑμεΑ "Εν Σώματι Υγιεί" με συνολικά 5 αθλητές και 2 συνοδούς. Η ομάδα παρουσιάζεται "αποδεκατισμένη" σχετικά με το 2017 κ 2018 κ αυτό διότι δύο αθλητές παραμένουν πίσω λόγω τραυματισμού, χωρίς να υπολογίζεται και ο Κάπας ο οποίος για φέτος αγωνίζεται "δανεικός" και θα κληθεί να αντιμετωπίσει κάποιους από τους συμπαίκτες του ως αντίπαλος.

  Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ΑμεΑ (Para Table Tennis), θα διεξαχθεί στην αίθουσα Επιτρ. Αντισφ. του Σταδίου Ειρήνης & Φιλίας στον Πειραιά, το Σάββατο και την Κυριακή 4 και 5 Μαΐου 2019. Θα προηγηθεί classification για τους νέους αθλητές και αθλήτριες την Παρασκευή 3 Μαΐου 2019 στην αίθουσα το Βυζαντινού Αθλητικού Κέντρου, στον Άλιμο.
   Η ομάδα του "Εν Σώματι Υγιεί" θα αγωνιστεί για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ώστε στο τέλος να επιστρέψει με θετικό απολογισμό μεταλλίων.
Αναλυτικά η αποστολή της ομάδας μας: 
1. Καραγιάννης Θωμάς-Αριστοτέλης (ТТ6)
2. Τσιάμης Θεολόγος (ΤΤ8)
3. Ζόννι Στέφανος (ΤΤ9)
4. Χαρακλιάς Παντελής (ΤΤ10)
5. Αντωνιάδου Φωτεινή (ΤΤ6)
6. Καραγιάννης Αχιλλεύς (Συνοδός)
7. Καραϊωσήφ Αλέξανδρος (Προπονητής - Αρχηγός Αποστολής)
Να θυμίσουμε ότι η ομάδα Επιτρ. Αντισφ. ΑμεΑ του "Εν Σώματι Υγιεί" θα εμφανιστεί για 4η φορά σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και ο μέχρι τώρα απολογισμός της είναι 15 μετάλλια
2016 -->1 Ασημένιο - 2 Χάλκινα με 4 αθλητές
2017--> 3 Ασημένια - 3 Χάλκινα με 7 αθλητές
2018--> 4 Ασημένια - 2 Χάλκινα με 7 αθλητές

Συντάκτης

Faretra.info
Faretra.info 30218 posts

Σύνταξη, επεξεργασία ύλης & ανάρτηση ειδήσεων

0 Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

Ειδήσεις με Διάρκεια