Επιτυχίες της Κ.Α. "Νάουσα" στα 37α "Νιόβεια" στο Ποσειδώνιο

Σε ένα από τα δυνατότερα τεστ της χρονιάς αποδείχθηκαν οι κολυμβητικοί αγώνες 37α ΝΙΟΒΕΙΑ που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία η Χ.Α.Ν.Θ. στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο στη Θεσσαλονίκη.

Περισσότεροι από 600 αθλητές που συμμετείχαν από 3 χώρες ανέβασαν τον πήχη ψηλά στις επιδόσεις. Για λογαριασμό της Κ.Α. «ΝΑΟΥΣΑ» συμμετείχαν 14 αθλητές και αθλήτριες με την Σιπητάνου Αναστασία να ξεχωρίζει, μια βδομάδα μετά τη συμμετοχή της στο multination της Αυστρίας, πιάνοντας το όριο προεθνικής στα 200μ μικτή κορ. και κατακτώντας ένα ασημένιο μετάλλιο και ένα χάλκινο στα 50μ ελεύθερο γυναικών. Επίσης τέταρτη θέση στα 200μ. πρόσθιο Γυναικών και 7η στα 50μ πεταλούδα.

Τέταρτη θέση από τον Εξηντάρα Στέργιο στα 800μ ελεύθερο με νέο ατομικό ρεκόρ, 6η θέση από τον Σταμπουλού Κωνσταντίνο στα 200μ πρόσθιο με νέο ατομικό ρεκόρ  και 7η από τον Μητσιάνη Κωνσταντίνο στα 50μ ύπτιο Ανδρών με νέο ατομικό ρεκόρ.

Πολύ καλή παρουσία και από τους υπόλοιπους αθλητές. Οι αθλητές που συμμετείχαν ήταν:

Ιωαννίδης Σπύρος, Γκίτκου Βασιλική, Ρώσιος Παναγιώτης, Ράγκας Χρήστος, Χατζηιωαννίδης Κωνσταντίνος, Αντωνίου Ζωή, Στούκα Αναστασία, Μαυρίδου Ευσταθία, Καραμπινέση Κωνσταντίνα και Χαραλαμπίδου Μαρία.

Συντάκτης

Faretra.info
Faretra.info 30206 posts

Σύνταξη, επεξεργασία ύλης & ανάρτηση ειδήσεων

0 Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

Ειδήσεις με Διάρκεια