Βέροια

Ευχαριστούν του μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Βέροιας

Ο Δήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας – Υγείας – Εθελοντισμού κ. Θεόφιλος Κορωνάς και τα Στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Βέροιας, ευχαριστούμε θερμά τους μαθητές του τμήματος Β Οικ. 1 του 1ου ΕΠΑΛ Βέροιας οι οποίοι αποτελούν την ομάδα συμμετοχικής δράσης στα πλαίσια του προγράμματος της Βουλής των Εφήβων, καθώς και τις συνοδούς –καθηγήτριες: Κωνσταντία Μπουλασίκη και Ιωάννα Φουτσιτζόγλου (υπεύθυνη του προγράμματος και της δράσης), για την πρωτοβουλία τους να κινητοποιήσουν μαθητές και καθηγητές του σχολείου τους ώστε να συλλέξουν τα απαραίτητα είδη (τρόφιμα μακράς διάρκειας, βιβλία, παιχνίδια, είδη ένδυσης και υπόδησης, φάρμακα κλπ)

Κατά την πρώτη τους επίσκεψη στις 27-02-2019 στο χώρο μας, η ομάδα των μαθητών ενημερώθηκε για τον τρόπο λειτουργίας των Δομών Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο-Κοινωνικό Φαρμακείο, για τις ανάγκες και για τις παροχές που μπορούν οι ίδιοι να προσφέρουν εθελοντικά με σκοπό να ενισχύσουν άτομα που διαβιούν κάτω από δυσμενείς οικονομικές συνθήκες.

Στις 15-04-2019 παρέδωσαν στο χώρο μας όσα συνέλεξαν καθώς επίσης βοήθησαν στην τακτοποίησή τους. Το μεράκι και η αγάπη για τη δράση τους ήταν έκδηλο, καθώς η προθυμία και η ευγένειά τους συγκινητική, δίνοντάς μας ένα μήνυμα αισιοδοξίας ότι οι νέοι νοιάζονται για το συνάνθρωπό τους, σέβονται την ανθρώπινη υπόσταση και αξιοπρέπεια.

Σας ευχαριστούμε όλους έναν έναν ξεχωριστά, μαθητές και καθηγητές, σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο σας.

banner-article

Ροη ειδήσεων